Májusra kiírt kismamák vannak itt?
Sziasztok!Én szombaton,holnap kezdem a 33. hetet,május 22-re vagyok kiírva,2. baba.Vannak jóslók nekem is,mi 2 hét múlva fogunk költözni,úgyhogy még maradjon bent.:)
Hol fogtok szülni?
Sziasztok!
Tegnap lett 32 hetes. 2. baba és kislány lesz ő is. Május 26-ra vagyok írva, de egy héttel nagyobbnak mérték.Jósló fájásom nincs. Elsőnél sem volt. Túl is hordtam. Remélem most nem fogom!
Sziasztok!Meg egy jelentkezo :) es gratulalok mindenkinek!
Majus 5re vagyok kiirva es kislany(Szofi lesz :))es masodik baba(a kisfiam 21 honapos).Nekem meg nincsenek josloim es Bp-en szulok.
Az tök jó, mert akkor egy napra vagyunk kiírva! :) (Május 5)
Majd írd meg légyszi Te mikor szültél :) Én is meg fogom
8as vagyok, jól össze jöttünk, szerintem tartsuk itt a kapcsolatot, h kivel mi újság, jönnek az izgi hetek!
Kistarcsán szülök.
Én május 14-re vagyok kiírva, kisfiú lesz, második baba. Nekem nincsenek, néha keményedés ahogy forgolódik:-)
Van aki cukros?
Ti mennyit gyarapodtatok eddig? (Mennyiről indultatok/cm?)
8as, 17es vagyok.
Cukros, már vagy 10 kg-ot híztam, nem is merek a mérlegre állni, majd a védőnőnél.
169cm 62 kgról indultam, de ez a 62 kg is bőven sok volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!