Még más neveken is gondolkozzatok el, pl. a Dániel is
jól hangzik
2016. márc. 28. 21:43
13/33 anonim válasza:
Igazából ti döntésetek. De ritka/fura névűként eggyezek többiekkel, de ti döntésetek.
2016. márc. 28. 21:46
14/33 anonim válasza:
"Rendben anyuka"
Rokon megnyugszik, többet nem nyaggat, a gyerek megszületése után meg már édesmindegy ki mit akart, az a lényeg, hogy a szülők milyen nevet diktáltak be a szülőszobán. A szülésznő sem a rokonokat kérdezi, hogy mi legyen a neve, hanem az anyát.
2016. márc. 28. 21:48
15/33 anonim válasza:
Én nem mondanám meg a választott nevet, meglepetés lenne.
2016. márc. 28. 21:49
16/33 anonim válasza:
Pont ezért nem tudja senki a legjobb barátainkon kívül a választott neveinket. De mi igazából azzal is megoldottuk, hogy nem akarjuk tudni a baba nemét. Ezen jobban problémáznak, mint hogy mi lesz a neve (a válasz: még nem tudjuk, majd ha megszületik kiderül, vagy ha már idegesít akkor Lajcsika/Dzsennifer)
2016. márc. 28. 21:55
17/33 anonim válasza:
Semmit nem tennék! Sok mindenki akar sokmindent! :D
Nekem ma jött anyósom h kezdhetném a hozzátáplálást. Erre én:de nem kezdem.
Semmi többet nem mondtam. Felesleges. Röviden, tömören, világosan!
Max annyit mondanék, hogy ez a kettõtök döntése, ez lesz!
2016. márc. 28. 22:06
18/33 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy meg kell hallgatni a szűk családot (mert csak nem akarnak rosszat) lehet a javaslatokon gondolkodni de a végső döntést úgy is ti hozzátok meg.A párommal mi pl. megkértük a szülőket hogy írjanak össze 10 lány nevet ami tetszik nekik (mert a fiú nevünk már évek óta megvan;))Megnéztük a leendő nagyaszülők meg a mi listánkat amiben benne volt a Dorka így ezt a nevet kapta volna ha lány lenne, de kis pucás lesz :) Így majd max. A második gyerkőcnek adható persze ha lány lesz.
2016. márc. 28. 22:18
19/33 anonim válasza:
Na mi pont ezért nem mondtuk el senkinek hogy milyen neveket vàlasztottunk a gyerekeinknek! Még a nagyszülők is csak akkor tudták meg amikor megszülettek!
Ez a név nekem sem tetszik, de ha nektek tényleg ez tetszik a legjobban én megmondanàm nekik hogy megvolt/megvan a lehetőségük sajàt gyereket csinàlni, azt úgy nevezik/nevezték el ahogy akarjàk!
2016. márc. 28. 22:23
20/33 anonim válasza:
Most miért rosszabb a Medárd Pál mint egy Benett,vagy Noel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!