Nálatok is bele akar szólni mindenki a nevvalasztasba?
Akármilyen nevet találtunk ki valaki mindig leszolja.nektek is nehéz volt nevet választani? Egyszerűen nem tudjuk milyen nevet adjunk a fiúknak :-( 30 hetes kismama
Ti hogy döntöttetek el mi lesz a neve?
Szia!
Oh folyamatosan ment az észosztás,de már ugy begurultam,h a végén mindig azt mondtuk,h nem tudjuk még,pedig de:)
Marcell lett:)
Mi egyik gyerekünknél sem hagytuk,hogy beleszóljon bárki is :)
Most a harmadik gyerkőcünket várjuk de most sem hagytuk,hogy beleszóljanak :) hiszen a mi gyerekünk/gyerekeink :)
Szerintem ne hagyjátok magatokat befojàsolni ami nektek tetszik az legyen a gyerkőc neve :)
26 hetes kismama
mi éppen ezért nem mondjuk senkinek, hogy hogy döntöttünk. van más amibe bele lehet szólni. többek között abba, hogy mikor vásároljak a picinek ruhákat és mindezt a babonák miatt... hát köszi én nem vagyok babonás :D
szóval, ha valaki bele akar szólni a dolgainkba, azoknak nem is beszélek ezekről (névválasztás, vásárlás, stb)
Mi ezt nagyon jó mókának tekintjük a párommal. Mikor kérdezik, hogy mi lesz a neve, nagyon komoly képpel mondogatjuk, hogy még nem választottunk, de esélyes a Rezső, Dezső, Oszkár, Tihamér stb. (a lényeg hogy a lehető legszokatlanabb neveket mondjuk ami épp eszünkbe jut az adott pillanatban). Persze igazából az Ádám nevet választottuk, de ez titok.
Az előző babánál azt mondtuk, hogy ha fiú, akkor Alfonz lesz. Mindenki azért szurkolt, hogy lány legyen, ha-ha-ha. Próbáljátok ki és figyeljétek a reakciókat! :-)
Volt aki próbált de megmondtam mindenkinek adott h legyen sajátja vagy ha már szült ő is azt adta amit akart. Én szülöm én nevelem fel én is döntöm el mi a neve a saját gyerekemnek! SEnki nem mert ezek után ellenkezni bármelyik név hallatán is. :)
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!