Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok is bele akar szólni...

Nálatok is bele akar szólni mindenki a nevvalasztasba?

Figyelt kérdés

Akármilyen nevet találtunk ki valaki mindig leszolja.nektek is nehéz volt nevet választani? Egyszerűen nem tudjuk milyen nevet adjunk a fiúknak :-( 30 hetes kismama

Ti hogy döntöttetek el mi lesz a neve?

2012. szept. 2. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nálunk,nem szólt bele senki.De ha beleszóltak volna sem hatott volna meg,a mi babánk.Egyébként milyen neveket találtatok ki?Miket szóltak le?
2012. szept. 2. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem anyám akar mindenáron beleszólni. mindent megtesz, hogy lebeszéljen arról, amit választottunk, de igazából nem érdekel.. majd beletörődik
2012. szept. 2. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Oh folyamatosan ment az észosztás,de már ugy begurultam,h a végén mindig azt mondtuk,h nem tudjuk még,pedig de:)

Marcell lett:)

2012. szept. 2. 21:51
 4/8 Anita8401 ***** válasza:
100%

Mi egyik gyerekünknél sem hagytuk,hogy beleszóljon bárki is :)

Most a harmadik gyerkőcünket várjuk de most sem hagytuk,hogy beleszóljanak :) hiszen a mi gyerekünk/gyerekeink :)

Szerintem ne hagyjátok magatokat befojàsolni ami nektek tetszik az legyen a gyerkőc neve :)

26 hetes kismama

2012. szept. 2. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

mi éppen ezért nem mondjuk senkinek, hogy hogy döntöttünk. van más amibe bele lehet szólni. többek között abba, hogy mikor vásároljak a picinek ruhákat és mindezt a babonák miatt... hát köszi én nem vagyok babonás :D

szóval, ha valaki bele akar szólni a dolgainkba, azoknak nem is beszélek ezekről (névválasztás, vásárlás, stb)

2012. szept. 2. 23:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem minket is lehurrog majd a család, egyrészt mert ilyenek, másrészt elég különlegesek a neveink ami nálunk nem divat. De határozottan álltunk eléjük, kétely nélkül, és meg se rezzentek :) Azóta se mondanak semmi negatívat se. Légy határozott.
2012. szept. 3. 06:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezt nagyon jó mókának tekintjük a párommal. Mikor kérdezik, hogy mi lesz a neve, nagyon komoly képpel mondogatjuk, hogy még nem választottunk, de esélyes a Rezső, Dezső, Oszkár, Tihamér stb. (a lényeg hogy a lehető legszokatlanabb neveket mondjuk ami épp eszünkbe jut az adott pillanatban). Persze igazából az Ádám nevet választottuk, de ez titok.

Az előző babánál azt mondtuk, hogy ha fiú, akkor Alfonz lesz. Mindenki azért szurkolt, hogy lány legyen, ha-ha-ha. Próbáljátok ki és figyeljétek a reakciókat! :-)

2012. szept. 3. 08:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Volt aki próbált de megmondtam mindenkinek adott h legyen sajátja vagy ha már szült ő is azt adta amit akart. Én szülöm én nevelem fel én is döntöm el mi a neve a saját gyerekemnek! SEnki nem mert ezek után ellenkezni bármelyik név hallatán is. :)

13hkm

2012. szept. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!