Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit meg vagyok ijedve, mi...

Kicsit meg vagyok ijedve, mi a fene lehet?

Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok, keveset ittam az elmúlt napokban, elkezdte visszatartani a folyadékot a szervezetem, dagad a bokám is. Tegnap már többet, ma viszont már 2 liter folyadékot is megittam, és csak 2x kellett pisilni mennem, és közelt se annyit ürítettem, amennyit megittam. Lehet leállt a vesém? Vagy be fog indulni? A baba mocorog, de féltem, mi van, hogy ha leáll a vesém és emiatt lesz baja.
2010. ápr. 4. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia

Ne aggodj, szerintem nincs semmi baja a vesédnek, majd kiürül, máshova is kell víz a szervezetedbe...

de ha nagyon aggodsz hívd fel a védőnődet vagy a dokidat majd ők megnyugtatnak

2010. ápr. 4. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet semmi bajod és "csak" vizesedsz de lehet terhességi toxémia(mérgezés)is,ami nem vicc!

Menj orvoshoz!

Ne kockáztass!

2010. ápr. 4. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, ne ijedj meg nagyon:) Valamennyi vízvisszatartás normális, de toxémia jele is lehet. Magas a vérnyomásod?

Azonnal állj le a sóevéssel, semmi !!!! sósat ne egyél. Tehát felvágottat, sajtot, chipset, semmit de semmit, amiben a sótartalom magas, az ételed se sózd meg külön. Ez így rosszul hangzik, de azt a pár hetet ami hátra van , ki lehet így bírni.Nagyon sokat igyál, az átmossa a szervezeted. Aztán kedden elmennék a dokimhoz a helyedben, hogy ellenőrizze minden rendben van.

2010. ápr. 4. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézz utána a homeopatia.hu oldalon, hogy neked melyik golyócska lenne jó. Nekem sokat segített pl. a natrium sulfuricum, de ezek azért személyre szabottak.

A vizesedéssel pedig tényleg vigyázz. Semmi só, ahogy előttem is írták.

Ha mocorog a babó, akkor jó! Ne idegeskedj sztem sem állt le a veséd!

2010. ápr. 4. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Mielott nagyon megijednel igyal meg tobbet, termeszetes a terhesseg alatt, hogy a szervezeted visszatartja a vizet, főleg, ha elotte megvontad.... Igyal meg legalabb 3 liter vizet, tudom nehez, de az atmos kicsit es biztos brinfitja ujra a dolgokat... Ha ez sem valik be menj dokihoz
2010. ápr. 4. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:

A veséid nem álltak le, mert akkor egy csepp vizeletet sem tudnál üríteni. Sztem terhességi vízretenció, de azért a toxémia gyanúja miatt én is felkeresnéma dokit.

31 hetes km és szülésznő

2010. ápr. 4. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
nekemj azt mondta a védőnő,hogy nem sómentesen hanem só szegényen kell enni.a kettő az azért nem egy és ugyan az.szép is lenne semmit nem lehetne enni amiben van só.neem azt mondta még a védőnő h nyugodtan ehetek felvágottat csak külön már ne sózzak semmit.
2010. ápr. 4. 15:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :) Vérnyomás rendben, igaz, gyógyszerrel, a vizelet tiszta.

Aztán megindult a pisi. :) Volt már ilyen, de akkor nem voltam egész nap talpon, most viszont festés, nagytakarítás, stb. és akkor segített az, hogy ittam és ittam.

2010. ápr. 4. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!