Kicsit meg vagyok ijedve, mi a fene lehet?
szia
Ne aggodj, szerintem nincs semmi baja a vesédnek, majd kiürül, máshova is kell víz a szervezetedbe...
de ha nagyon aggodsz hívd fel a védőnődet vagy a dokidat majd ők megnyugtatnak
Lehet semmi bajod és "csak" vizesedsz de lehet terhességi toxémia(mérgezés)is,ami nem vicc!
Menj orvoshoz!
Ne kockáztass!
Szia, ne ijedj meg nagyon:) Valamennyi vízvisszatartás normális, de toxémia jele is lehet. Magas a vérnyomásod?
Azonnal állj le a sóevéssel, semmi !!!! sósat ne egyél. Tehát felvágottat, sajtot, chipset, semmit de semmit, amiben a sótartalom magas, az ételed se sózd meg külön. Ez így rosszul hangzik, de azt a pár hetet ami hátra van , ki lehet így bírni.Nagyon sokat igyál, az átmossa a szervezeted. Aztán kedden elmennék a dokimhoz a helyedben, hogy ellenőrizze minden rendben van.
Nézz utána a homeopatia.hu oldalon, hogy neked melyik golyócska lenne jó. Nekem sokat segített pl. a natrium sulfuricum, de ezek azért személyre szabottak.
A vizesedéssel pedig tényleg vigyázz. Semmi só, ahogy előttem is írták.
Ha mocorog a babó, akkor jó! Ne idegeskedj sztem sem állt le a veséd!
A veséid nem álltak le, mert akkor egy csepp vizeletet sem tudnál üríteni. Sztem terhességi vízretenció, de azért a toxémia gyanúja miatt én is felkeresnéma dokit.
31 hetes km és szülésznő
Köszönöm! :) Vérnyomás rendben, igaz, gyógyszerrel, a vizelet tiszta.
Aztán megindult a pisi. :) Volt már ilyen, de akkor nem voltam egész nap talpon, most viszont festés, nagytakarítás, stb. és akkor segített az, hogy ittam és ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!