Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek terhesség alatt is...

Akinek terhesség alatt is menzis görcse van, az milyen tiszta olyan mint menzikor? Met kicsit megvagyok ijedve

Figyelt kérdés
az van hogy 5 hetes a babám, és most menzis érzéseket érezek, de már én akkor is éreztem mikor kb beágyazódott, most mivel már meg kelett volna jönnie olyat érzek hogy hirtelen jön rám,nem fokozatosan a fájás, hanem hirtelen görcsbe rántja a méhem,de olyan érdekes nagyon erős mégis kicsit más menzis érzés, de görcs inkább. vérezni nem vérzek a doki szerint nincs baj mégis megvagyok ijedve .
2009. dec. 1. 12:27
 1/8 A kérdező kommentje:

és olyan hirtelen el is múlik a görcs ahogyan jött. előtte nem ilyen menzis érzéseim voltak, lassan jöttek tompák voltak sokáig tartottak, most más!

volt már igy valaki?kb 10másodrepcig tart

2009. dec. 1. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg, normális dolog, nő a méhed, nyulnak a szalagok, én is sokszor parázok még most is, de felesleges, természetes folyamat.Szedj MagneB6-ot a görcsökre, én napi 3x1-et szedek, de 3x2-t is vehtesz be ha nagyon kellemetlen.Vagy ha tényleg ugy érzed,hogy nem birod, idegeskedsz (ami nem jó a kicsinek) akkor hivd fel a védőnőd, vagy az orvosod, hogy ők mit tanácsolnak.

Nyugodt Babavárást!

6 hetes km

2009. dec. 1. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

5 hete szültél vagy 5 hetes terhes vagy?

Ha szültél akkor még 8-10 hétig is lehet érezni összehúzodásokat. De ha másra gyanakszol akkor egy teszt vagy doki biztos meg tud nyugtatni.

Ha 5 hetes terhes vagy akkor meg az elsőnek van igaza.

2009. dec. 1. 12:53
 4/8 A kérdező kommentje:
5 hetes terhes vagyok
2009. dec. 1. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugalom!-ez most a legfontosabb!Pihenj amennyit csak tudsz!

Boldog Babavárást!

2009. dec. 1. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
6hetes 5 napos vagyok, ugyanígy voltam, mint te. Még most is fájdogál a hasam, de már egyre ritkábban és egyre enyhébbek ezek a szurkálások. De 1-2 hete, hát szinte állandóan bele-beleszúródott pár másodpercre. Nyugi, próbálj sokat pihenni, ha van rá alkalmad, napközben pihenj le egy-egy fél órára. Boldog babavárást:)
2009. dec. 1. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:
menstruációs görcs féléd is volt?
2009. dec. 1. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, sőt pont most is az van:) de megyek zuhizni, és aztán ágyba:)
2009. dec. 1. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!