Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a terhesség?

Milyen érzés a terhesség?

Figyelt kérdés
Olyan mintha föllenne az ember puffadva?
2011. nov. 26. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Nem, egyáltalán nem puffadás érzés:)

A terhesség a legcsodálatosabb állapot, amit egy nő átélhet.

Már szerencsém van 3. átélni.

2011. nov. 26. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom ki hogy van vele, szerintem nagyon nem olyan. De nem hiszem, hogy le lehet írni. Amikor mocorog benned valaki, a kis kezeivel-lábaival, az teljesen más érzés, tényleg megfogalmazhatatlan. De a megnagyobbodott méh sem olyan, mintha fel lenne az ember puffadva, ha erre gondoltál.
2011. nov. 26. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor érzem magam felpuffadva, ha puffasztó kaját eszem:) de akkor nagyon
2011. nov. 26. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha mázlid van és megúszod az elején a hányós időszakot akkor egyet kell értenem a többiekkel.

Várandósnak lenni csodálatos :)

Pedig én hánytam a 18. hétig, utána meg vizesedtem rendesen. Arról nem beszélve, hogy a 9 hónap felét kb kórházban voltam kisebb nagyobb megszakításokkal. Tehát nem volt könnyű.

Aztán amikor megmozdul a baba...hihetetlen. Ahogy nő a hasad, növekszik a kis emberpalánta, ahogy a tudtodra adja szavak nélkül, hogy mi tetszik és mi nem neki...TEREMTETTÉL a pároddal egy új életet. Két aprócska élettelen sejtből egy élő kis emberkét, aki magában hordozza minden tulajdonságodat (majdnem mindet legalábbis)

Tényleg aki nem volt még várandós annak nagyon nehéz elmagyarázni, talán nem is lehet. Az biztos, hogy ha lehetne akkor annyiszor szeretném átélni ahányszor csak tudnám. De sajnos nekem már nem lehet több gyerekem :(

2011. nov. 26. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

Én speciel utálok kismama lenni. Aki el van ájulva, hogy milyen csodás, az vagy hazudik vagy semmi problémája és akkor irigylem. Ne érts félre, nagyon szeretném a babát, de jobb lenne ha a gólya hozná! :D 24 hetes vagyok, még mindig hányok, szédülök. A cicim már szét repedt, fáj a hasam, mikor mozog a kicsi majd kiugrik a szemem. A gyomorsavam már az orrom is marja, semmi nem használ.

Milyen érzés? Talán mintha Alien lenne a hasadban, úgy is néz ki mikor látszik a hasadon, hogy mozog. Nem úgy érzed mintha fel lennél puffadva, hanem mintha egy hordó lennél amiben egy nagy halacska úszkál. Van persze szép oldala is (csak nem sok). Alig várom, hogy megszülessen és lássam. Imádom a gyerekeket és borzasztóan várom ezt a kis pöttöm embert. De a terhességet többet nem szeretném átélni!!!! Nekem szörnyű élmény! De ezért a kis csodáért 1szer megéri! (de tényleg jobb lenne ha a gólya hozná, mert a szülésbe bele se merek már gondolni) :)

2011. nov. 26. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek terhesnek lenni, pedig engem sem kerültek el a problémák, sőt.

Az elején állandóan rosszul voltam, mire elmúlt a rosszullét kezdődött a lábdagadás, majd szét reped estére. Csak egy fűzős cipőt tudok hordani teljesen meglazítva, mert semmi más nem jön a dagadt lábamra. Néha ha úgy rugdos a baba, csillagokat látok, máskor rácsücsül a hólyagomra és majdnem összepisilem magam. Minden reggel arra ébredek, hogy iszonyúan ég a gyomrom. Nagyon rosszul alszom és sokat fáj a derekam, meg a hátam. És a neheze még vissza van.

De ezzel együtt nagyon örülök neki, hogy átélhetem a terhességet. Nagyon jó érzés, hogy növekszik bennem a babám, és imádom érezni, ahogy mocorog (már amikor épp nem fájdalmas a mozgása, mert nem mindig az). Nem olyan érzés mintha fel lennél puffadva. Tényleg nem lehet leírni.

24 hkm

2011. nov. 26. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!