Hogy tartsam kordában a súlyomat?
Az első terhességemmel 32 kg-t híztam. Pedig nem zabáltam, közel a 30. hétig dolgoztam, napi 9 óra talpalás, jövés menés. Mégis 32 kg lett a vége. Mira a kisfiam 9 hónapos lett semmi felesleg nem volt rajtam. A szoptatás alatt nem mozdultak a kilók, de ahogy abbahagyta a fiam a szopit, leolvadt rólam minden felesleg.
2. terhességgel szintén 32 kg-t híztam, pedig diétáznom kellett a 30. héttől. 150 g ch diétát tartottam, nagyon becsületesen, majd éhen haltam, mégis végig híztam. Kislányom 13 hónapos koráig maradt rajtam 10 kg plusz, de őt még mindig szoptatom.
Azt hiszem, hogy én az a fajta vagyok, aki szoptatás után csak úgy ledobálja a feles kilókat.
Viszont úton a 3. baba, 15 hetes vagyok, lányom szopik, rajtam volt + 10 kg, és már híztam 2 kgt.
Pedig ebédet rendelek, 3an eszünk meg egy adagot, úgy, hogy általában marad belőle. Nem nasizok már hónapok óta, max gyümölcsöt eszem. Olyan hányingerem van egész nap, hogy csoda, hogy egyáltalán lemegy bármi is a torkomon. És mégis...Baromi elkeserítő, de talán, ha egyszer végleg felhagyok a szoptatással, újra a régi lehetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!