Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 30 éve dohányzom, eldöntöttem...

Szupernem kérdése:

30 éve dohányzom, eldöntöttem hogy leszokok. Az egyetlen baj, hogy félek hogy elhízok, a súlyomat így is nehéz kordában tartani. Törvényszerű a hízás, ha az embernek amúgy is hajlama van rá, vagy el lehet kerülni valahogy?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 15. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokan azért híznal elmert a cigaretta helyett esznek. Nassolnak egész nap. Találj valami mást helyette (sport)és akkor nem hízol el.
2012. ápr. 15. 10:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Hasonló problémával küzdök, és úgy tűnik, megtaláltam a megoldást. A nikotinnak kétségtelen, hogy van étvágycsökkentő hatása. A nikotinpótlással járó leszokási módszerek általában csak az elvonási tüneteket csökkentik, és óhatatlanul nagyobb étvágyad lesz. Elektromos cigivel sikerült végül is, kb. két hónapja, és úgy tűnik, a hízást is megúszom, bár a húsvéti ünnepek visszavetettek mintegy két kilóval... :D
2012. ápr. 15. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, gondolom nem mindegy milyen e cigit használsz...én vettem egy kínait, de ma már viszem is vissza, mert semmit nem ér:(
2012. ápr. 15. 10:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen fajtát szívsz? Egy nap hány szálat?
2012. ápr. 15. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem törvényszerű. Párom most rakta le kb. 1 hónapja, nekem azt mondja hogy 2 kilót hízott (ami talán ahoz képest nem is sok). Ő mikor megkívánja a cigit mindig bevesz egy rágót. De persze leginkább az akaraterőn múlik. Sok sikert!:)

Utolsó: Ezt a kérdést mindenhol fel kell tenned?:)

Szinte minden kérdésben megkérdezed ezt. Nem kötöszködésképp, mert amúgy nincs ezzel semmi gond.:)

2012. ápr. 15. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is e cigivel sikerült leszoknom.Vettem én is egy kínait,már kb 2 hónapja csak azt szívom glicerinnel.Nekem ez teljesen pótolja a cigit és nem híztam el.
2012. ápr. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!