Miért nem adják át a helyüket az emberek a buszon? Ráadásul némelyik kedves ember még simán fel is lök, annyira tolakszik.
Ez bizony sajnos így van. A sorban legtöbbször előre megyek: "Jaj ne haragudjon úgygörcsöl a hasam, lenne olyan kedves..." Buszon keresek vlm fiatal srácot: "Ne haragudj, de muszáj leülnöm, mert nem érzem jól magam...." STB Bunkó társadalom mellett bunkó megoldás. A lényeg, hogy lesz helyed és várnod sem kell.
Legalább ezt a néhány hót használjuk ki nem?? :-DDD
Én nem vagyok szólós fajta, tudom az lenne a jó.. a multkor a páromba kapaszkodtam már annyira rosszul voltam, vegre felszabadult egy ulohely, es leult egy 12 eves kislany, de igy bestartolt durvan.. pedig talan a fiataloktól jobban elvárható..
Mondjuk en nem igy lettem nevelve, engem anyam pl megvert, amikor a buszon átadtam a helyem egy terhes ciganyasszonynak.
Sajnos szerintem az emberek nem csak az hogy magukkal torodnek, hanem fogalmuk sincs, milyen terhesnek lenni. Vagy nemtudom. :( Mondjuk ez meg nem indokolja, hogy engem is siman felloknek.. en a kezemet a pocim elott tartva kozlekedek :(
Sziasztok! Nekem a kedvencem az volt, amikor ultrahangra vártunk, és volt néhány lány, akit elkísért a párja. A 30-35 év körüli férfiak békésen ücsörögtek a párjuk mellett, miközben néhány lány jó nagy pocakkal ácsorgott. Ha annak a férfinak nincs annyi esze, hogy átadja a helyet, akinek a felesége épp babát vár, akkor mit várunk bárki mástól.
Egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy az idősebbek hamarabb átadják a helyet, mint a fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!