Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes uh. Vizsgálatnak...

30 hetes uh. Vizsgálatnak csak ennyit kell tartalmaznia?

Figyelt kérdés

Fél vagyok háborodva. Ma voltam 30 hetes un-n. Mit kell tartalmaznia a keletnek? Mert nekem csak ez a pár adat van: Gravs 30 Fundus 3/k cervic: 3000

Bpd: 75 Thq:80 Ac:266 ,Fl:60mm

Átlagos menny. magzatvíz,jó szívhangok,mèhlepèny hátsó falon. De a szívhangok nem is nèzte! Ideges vagyok.

2016. márc. 22. 11:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

De miért vagy ideges? A gyerek jól van, ha nem lett volna jól, vagy nagy gáz lett volna azt látta volna.

A többi meg ilyenkor már úgyis mindegy, mert ha ne adj Isten van egy ciszta a veséjében, kamratágulata lenne vagy bármi, akkor se tudnak vele most semmit csinálni, majd ha megszületik, de akkor meg úgyis megvizsgálnák és kezelik ha kell. Semmitől nem jobb ha pl. ezt tudnád, ugyanúgy idegeskednél rajta, sőt jobban.

A gyerek jól van, és az e lényeg, pont.

Egyébként ha részletes, nézgelődős Uh-t akar az ember, akkor fizetős helyre kell menni. Sajnos sok helyen ha épp ráér az orvos akkor se tud sokkal többet megnézni, mert nem megfelelő hozzá az UH készülék, nem elég a felbontás stb. hozzá. Csak az alap dolgokat látják.

2016. márc. 22. 12:12
 12/14 Bella169 ***** válasza:
A 30 hetes uh volt az egyetlen Amit sztkba csináltak. Nekem is csak ennyi volt rajta. Annyi plusszal hogy volt súlybecslés még a papiron hogy kb hány gramm a pici.
2016. márc. 22. 12:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha valami rendellenességet észlelt volna, akkor megnézi jobban. Nekem 3 gyerekem van, a középsőnél gond volt a gyomrával, egyből kiszúrta, és mondta, hogy ez és ez van, adott időpontot, stb. A másik 2 gyerkőcnél nekem is kb. 3 perc volt a vizsgálat.
2016. márc. 22. 12:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy hete voltam a 30 hetes UH-n, nálunk nézte a szívét, a szívhangot, a veséjét, a köldökzsinór ereit, az agyszerkezetét, arckoponyáját. Plusz a méhlepényt, meg nekem minden vizsgálatnál megnézi a méhnyakamat mert picivel rövidebb mint kellene. A kórházban csinálta nekem az a doki, akihez egyébként magánrendelésre járok.
2016. márc. 22. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!