Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet a barnazasbol?

Baj lehet a barnazasbol?

Figyelt kérdés

5hetes terhes vagyok es elmentem wcre es a bugyimon lattam egy kis barnazast,nem tudom mi lehet ez...el fog menni a babam???

Mit csinaljak??

A dokimhoz sajnos csak 31.ere kaptam idopontott .elobb nincs sehova.

Korhaz nincs a kozelembe... :(

Szedem a magneb6ot,de nem tudom mit csinaljak..most lefekudtem hogy pihenjek.

2016. márc. 21. 22:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ertem akkor venykoteles es csak nogyogyasz ithatja fel.

De a dokimhoz sajnos nem tudok menni,mert elobbi idopontott nem adnak sehogyan.

Pedig surgosen kene,mert megint barnazom.

Es folsavat nem szedek,mert senki nem mondja hogy miket kell szednem.

Folsav melyik,mennyit es mennyibe kerul,mit kell mondanom???

2016. márc. 22. 12:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Menj ügyeletre, vagy magándokihoz sürgősen. Folsav a fejlődési rendellenességek elkerülése miatt kell, kevés van a terhesvitaminokban is. Ha nem figadnak mégsem pár napon belül, Rutascorbint vegyél gyógyszertárban, ez nem vényköteles, érfalerősítő, vérzéscsillapító. Emellett magnézium és sok pihenés.
2016. márc. 22. 12:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Jah és semmi szex, mert ilyenkor nem ajánlott
2016. márc. 22. 12:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem még most válts dokit, mert ez nem foglalkozik veled. Még az sztk-ban is alaposabbak...Tény, hogy nem igazán tudnak mit tenni, de legalább progeszteront szoktak felírni, hátha az a baj (kicsi az esélye), hogy mégiscsak tegyenek valamit.
2016. márc. 22. 12:44
 15/24 A kérdező kommentje:

A rutascorbinhoz nem kell recept?

Kértem magándokinál időpontott,aki holnap már fogad is.

Ott kell kérnem akkor gyógyszert?És mit kell kérnem?

Mennyi pihenésre van szükség,mert holnaptól dolgozom egész nap.

Semmi együttlét?Oké,mindent a kicsiért.De miért nem lehet ilyenkor?Csak érdeklődöm.

Köszönöm mindenkinek.

2016. márc. 22. 13:47
 16/24 anonim ***** válasza:

A rutascorbinhoz nem kell recept?

Kértem magándokinál időpontott,aki holnap már fogad is.

Ott kell kérnem akkor gyógyszert?És mit kell kérnem?

Mennyi pihenésre van szükség,mert holnaptól dolgozom egész nap.

Semmi együttlét?Oké,mindent a kicsiért.De miért nem lehet ilyenkor?Csak érdeklődöm.

Rurascorbinhoz nem kell recept. A dokinak mond meg,hogy barnázol és ő majd ad rá gyógyszert.Én Duphastont kaptam amit a 12. hétig kellett szednem és onnantól fokozatosan leállni vele.Nem is dolgozhattam ,egyből táppénz , veszélyeztetett terhes lettem.Sok pihenés, fekvés, kevés mozgás. Amúgy a barna folyás az vér ,csak mire kiér a szervezetből megalvad és barna színe lesz.Szexet ilyenkor a 12-14 hétig tiltják , nehogy elmenjen a baba.Nekem progihiányom és hematómám is volt.

2016. márc. 22. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
Rurascorbinhoz nem kell recept. A dokinak mond meg,hogy barnázol és ő majd ad rá gyógyszert.Én Duphastont kaptam amit a 12. hétig kellett szednem és onnantól fokozatosan leállni vele.Nem is dolgozhattam ,egyből táppénz , veszélyeztetett terhes lettem.Sok pihenés, fekvés, kevés mozgás. Amúgy a barna folyás az vér ,csak mire kiér a szervezetből megalvad és barna színe lesz.Szexet ilyenkor a 12-14 hétig tiltják , nehogy elmenjen a baba.Nekem progihiányom és hematómám is volt.
2016. márc. 22. 15:16
 18/24 A kérdező kommentje:

Értem,jó köszönöm.

Dubhaston és a utrogestan ugyan az vagy nem?

Melyik a jobb?

Hogy szoktál le fokozatosan?

Veszélyeztetett terhes lettél,uhh...

Azt biztos elmondja holnap a doki,ha én is az lennék...ügye?

Jobb lenne ha pihennék szerinted?

Igen tudom mi a barnázás,csak nekem soha nem volt.

Értem,jó az nem lesz gond ha nincs szex.

2016. márc. 22. 15:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Rutascorbint megkapod recept nélkül, és hogy az orvos melyik fajta progeszeron-gyógyszert írja fel, az dokifüggő. Nekem az egyik Utrogestant, a másik Duphastont írt, az utóbbi régebbi gyógyszer. Nekem most is kell szednem, fokozatosan, pár nap alatt kell abbahagyni, de ezt az orvos úgyis el fogja mondani. Meg fog vizsgálni, ha látja a haematomát, akkor fixen eltilt a szextől, de valószínűleg amúgy is el fog, ugyanis vérzésnél mindig el szokták (nőnek orgazmus sem ajánlott, tehát magadnak, vagy párod más módon sem segíthet neked.)

Szerintem maradj otthon arra az egy napra, ne dolgozz így, munkahelyen meg fogják érteni, sajnos a terhesség elején nagyon kell vigyázni, könnyen baja lehet a babának.

Ultrahangon még azt is meg fogja állapítani, hogy méhen belüli-e a baba (nyugodj meg, nagyon ritka, ha nem az, a legtöbb pecsételés az 5. héten jelentkezik), mert pecsételés jele lehet méhen kívülinek is, de ez általában előbb jelentkezik.

Pihenj, amennyit tudsz, vegyél be magnéziumot, ha van otthon, hogy kis görcs se legyen, és írj, amint tudsz valamit, szorítok, hogy minden rendben legyen!

2016. márc. 22. 15:45
 20/24 A kérdező kommentje:

Akkor semmi szex,semmi más.

Óvni a babát,pihenni,rendbe jönni.

Holnap megyek orvoshoz,majd szólok neki,úgy is el kell mondani,gyógyszert megvenni és szedni.

Holnap írok hogy mi történt és mit mondott.

2016. márc. 22. 17:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!