Ágynyugalomra vok ítélve mert véreztem és barnáztam, de párom szerint lemehetek 10 méterre a boltba. Valóban?
Komolyan kellene venni amit az orvos mond! Papírodon ott van! Bár ott elég nagy a baj ha a párodnak ezt bizonygatni kell hiszen a közös babátokról van szó! Én is véreztem 8hetesen.Feküdnöm kellett míg felszívódik a vérömleny.A lakás romokban volt,jóideig rendeltük az ételt (mivel párom sokat dolgozott nem volt ideje ebben is segíteni). Segítségünk sem volt mert rokonoktól távol élünk.Mégse szólt egy rossz szót mert a baba a fobtos nem az hogy ki van e vasalva vagy én főztem-e vagy hogy mikor porszívózram.Utána mikor felkelhettem nagyon óvatos voltam.Ott már többet segített.Én port töröltem ő porazívózott.Ami vegyszeresebb dolog (fürdő nagytakarítás megcsinálta) Sokat segít most is ha fáradt vagyok.Sajnos nem minden terhesség olyan jó jogy nincs rosszullét és majd kicsattan az ember.Nekem volt egy hét hogy 20órákat aludtam másik hetet végighánytam stb.
Ezalatt a pár honap alatt meglátni ki milyen is valójában.Kiderül mennyire számíthatsz a másikra,mennyire megértő.
A terhesség egy állapot és nem betegség de vannak szituk mikor sajnos közelebb van a betegséghez (gyógyszert kell szedni pihenni stb) Es mindezt a születendő gyerekért teszed nem azért mert jólesik egésznap feküdbi...
Tiszteld már meg a neked segítőket azzal, hogy normálisan beszélsz :(
Vok... az.
Ne menj boltba...ne főzz (inkább rendelj, ha nincs segítség és a rendelés megoldható).
Én is csak mosdóba kelhettem fel 2 hétig vérzés/barnázás miatt. Én baromi mázlista vagyok, férjem vitte a hátán a lakást és a 3 évest, anyum főzött ránk is, plusz részt vállaltak a 3 éves bölcsifuvarjaiban. Ilyenkor a fejlődő picur az első, itt a remek alkalom, hogy leendő apuka is bizonyítsa a rátermettségét.
legalább meg tudtad milyen a párod
és készülhetsz arra, hogy a gyerek csak a tied lesz, mert segíteni nem fog.
de ugye persze ez most derült ki róla
szerintem annyira felkelhetsz, hogy jól fejbevágd a férjed valamivel, de aztán nyomás vissza az ágy! :)
én 20 hetes vagyok, detto ez van itt is, csak már lazák, nekem nem kell feküdnöm, csak pihennem, ücsöröghetek és megengedték, hogy a nagyért elmenjek. útközben beszaladok a boltba. azért más félidősen, 7 hetesen pisilni se szívesen kelnék fel ha szeretném a babát!
kitartást és készülj fel, még pár hétig feküdni fogsz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!