Amnin voltam, pont 1 hete. Most már nem kell feküdnöm? Már lemehetek üzletbe stb. nem cipekedni gondoltam, csak aproságokért. Sételni lehet már kinnt?
Így már értem...:-)
Azt hittem,hogy tudok segíteni,de sajna nem ,nekem ilyen nem volt,lehet azért nem értettem.
De azért mégiscsak azt tanácsolnám,hogy pihenj minél többet ebben a nagy melegben!Használd ki ezt a kis pihenőidőt!
Nekem olyan gyorsan elment...
38 h
Nyugodtan, én pár naoig pihentem, de nem feküdtem.
Rá másfél hétre mentem dolgozni.
Szia! Én is már túl vagyok rajta, múlt hét kedden csinálták meg én is 17 hetes voltam akkor. Nekem azt mondták, hogy egy hét fekvés, 1 hét pihenés, hajolás, emelés nuku. A második héten már nem kell egész nap feküdni, de nem tanácsos sokat mászkálni sem. Nekem a beavatkozás után 2 napra erősen keményedni kezdett a hasam, de nem görcsölt. Elkezdtem szedni rá a Magne B6-ot 2x1-et. Használt, de sajnos megfigyeltem, ha többet mászkálok, főzök stb. délutánra 1-2 keményedés újra jelentkezik. Tudom, hogy minden ember más, de azért én azt mondanám, hogy bírj ki még egy hetet és csak piánóban tedd a dolgaidat. Nekem a védődőm azt is mondta, hogy a probléma nem rögtön a beavatkozás után szokott előjönni, ezért is jobb kipihenni. Inkább 2 hét pihenő, mintsem a szülésig kórház egy esetleges bevérzés miatt.
Vigyázz magadra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!