Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amnin voltam, pont 1 hete....

Amnin voltam, pont 1 hete. Most már nem kell feküdnöm? Már lemehetek üzletbe stb. nem cipekedni gondoltam, csak aproságokért. Sételni lehet már kinnt?

Figyelt kérdés
mert már megörülök a fekvéstöl,üléstöl stb.már nem birom.remélem nincs semmi gond a babámmal,ha lenne azt érezném ugye?mert a babát még nem érzem,mégcsak 17 hetes vagyok,és elsö baba.
2009. júl. 22. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi az az amnin?
2009. júl. 22. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsi,elirtam.amniot akartam irni,azaz amniocentezis.
2009. júl. 22. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Így már értem...:-)

Azt hittem,hogy tudok segíteni,de sajna nem ,nekem ilyen nem volt,lehet azért nem értettem.

De azért mégiscsak azt tanácsolnám,hogy pihenj minél többet ebben a nagy melegben!Használd ki ezt a kis pihenőidőt!

Nekem olyan gyorsan elment...

38 h

2009. júl. 22. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan, én pár naoig pihentem, de nem feküdtem.

Rá másfél hétre mentem dolgozni.

2009. júl. 22. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is már túl vagyok rajta, múlt hét kedden csinálták meg én is 17 hetes voltam akkor. Nekem azt mondták, hogy egy hét fekvés, 1 hét pihenés, hajolás, emelés nuku. A második héten már nem kell egész nap feküdni, de nem tanácsos sokat mászkálni sem. Nekem a beavatkozás után 2 napra erősen keményedni kezdett a hasam, de nem görcsölt. Elkezdtem szedni rá a Magne B6-ot 2x1-et. Használt, de sajnos megfigyeltem, ha többet mászkálok, főzök stb. délutánra 1-2 keményedés újra jelentkezik. Tudom, hogy minden ember más, de azért én azt mondanám, hogy bírj ki még egy hetet és csak piánóban tedd a dolgaidat. Nekem a védődőm azt is mondta, hogy a probléma nem rögtön a beavatkozás után szokott előjönni, ezért is jobb kipihenni. Inkább 2 hét pihenő, mintsem a szülésig kórház egy esetleges bevérzés miatt.

Vigyázz magadra!!!

2009. júl. 22. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
de ha lenne valami probléma azt érezném?
2009. júl. 23. 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze éreznéd, mert mindenféleképpen tünetekkel járna. Alhasi görcs, mintha megjönne, sokszoros gyakori keményedések.
2009. júl. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!