Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem gond ha 20+3 hetesen...

Nem gond ha 20+3 hetesen megyek a 18-20. Heti genetikai uh-ra?

Figyelt kérdés
Sajnos csak akkorra kaptam időpontot. A picikèm 5 nappal kisebb az uh szerint.
2016. márc. 19. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor kaptal idopontot, akkor menj akkor. Nalunk erre 18.betoltott heten szoktak hivni.
2016. márc. 19. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk tágabb időszak van megadva: 18-22.hét.Én 21 hetesen fogok menni. Ilyenkor nem számít már pár hét, amit látni szeretnének azt 18 és 22 hetesen is látják.
2016. márc. 20. 06:08
 3/6 anonim ***** válasza:
En mindket gyerekemmel 20-21 het kozott voltam, eleve igy adtak az idopontot. Itt 18-22 het az intervallum, amikor csinaljak ezt a vizsgalatot.
2016. márc. 20. 06:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 21+3 naposan voltam, mert nem gondoltam rá, hogy 6 héttel korábban kell rá időpontot kérni, a dokim meg elfelejtett szólni, ő meg nem csinálhat nagy genetikai uh-t. A 12 hetesre ő kért nekem 9 hetesen, gondoltam akkor.kb 3 héttel előtte elég. Mentem 16 hetesen hozzá, akkor kérdezte, hogy mire van a következő idopontom, mondtam, hogy még nincs, gondoltam majd ezután kérek. Mondta, hogy nagyon gyorsan, mert hosszú a várakozás és hívjam fel, ha esetleg túl későre kapok, akkor beszél egy kollégájával, hogy nézzen rám, de ez az időpont még szerinte belefért, így nem volt gond.
2016. márc. 20. 07:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Én még februàrban kértem időpontot és csak màrc 31-re kaptam ezért csúszunk kicsit de akkor ezek szerint ez még belefér. Köszönöm a vàlaszokat.
2016. márc. 20. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Örülj,így fejlettebb lesz a baba,jobban látszanak a részletek:) én majdnem 14 hetes vtam az elso uhn,a kovin meg a 21. hetben leszek. Nem kell ezt olyan szigoruan venni. Az első ota kivancsisagbol 2x voltam uhn, hihetetlen, mennyit fejlodik 1-1 het alatt!
2016. márc. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!