Nem gond ha 20+3 hetesen megyek a 18-20. Heti genetikai uh-ra?
Figyelt kérdés
Sajnos csak akkorra kaptam időpontot. A picikèm 5 nappal kisebb az uh szerint.2016. márc. 19. 22:15
1/6 anonim válasza:
Ha csak akkor kaptal idopontot, akkor menj akkor. Nalunk erre 18.betoltott heten szoktak hivni.
2/6 anonim válasza:
Nálunk tágabb időszak van megadva: 18-22.hét.Én 21 hetesen fogok menni. Ilyenkor nem számít már pár hét, amit látni szeretnének azt 18 és 22 hetesen is látják.
3/6 anonim válasza:
En mindket gyerekemmel 20-21 het kozott voltam, eleve igy adtak az idopontot. Itt 18-22 het az intervallum, amikor csinaljak ezt a vizsgalatot.
4/6 anonim válasza:
Én 21+3 naposan voltam, mert nem gondoltam rá, hogy 6 héttel korábban kell rá időpontot kérni, a dokim meg elfelejtett szólni, ő meg nem csinálhat nagy genetikai uh-t. A 12 hetesre ő kért nekem 9 hetesen, gondoltam akkor.kb 3 héttel előtte elég. Mentem 16 hetesen hozzá, akkor kérdezte, hogy mire van a következő idopontom, mondtam, hogy még nincs, gondoltam majd ezután kérek. Mondta, hogy nagyon gyorsan, mert hosszú a várakozás és hívjam fel, ha esetleg túl későre kapok, akkor beszél egy kollégájával, hogy nézzen rám, de ez az időpont még szerinte belefért, így nem volt gond.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Én még februàrban kértem időpontot és csak màrc 31-re kaptam ezért csúszunk kicsit de akkor ezek szerint ez még belefér. Köszönöm a vàlaszokat.
2016. márc. 20. 14:47
6/6 anonim válasza:
Dehogy baj. Örülj,így fejlettebb lesz a baba,jobban látszanak a részletek:) én majdnem 14 hetes vtam az elso uhn,a kovin meg a 21. hetben leszek. Nem kell ezt olyan szigoruan venni. Az első ota kivancsisagbol 2x voltam uhn, hihetetlen, mennyit fejlodik 1-1 het alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!