Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hétben járok és nincs...

Kurali Alexandra kérdése:

12 hétben járok és nincs étvágyam nagy baj ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 12 hét terhességben járok és egyáltalán nincs étvágyam sokszor csak péksüteményt eszek vagy jobb estben amit meg kívánok. Mostanában nagyon sok csokoládét eszek mert csak azt kívánom.

Mit tegyek,hogy legyen étvágyam a babának nem lesz baja hogy nem eszek rendesen?

2016. márc. 19. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz baja, nekem 5 honapig nem volt etvagyam. A baratnom meg az elso 7 honapot vegig hanyta.

Aki terhes nem azt jelenti, hogy fel kell hizlalnia magat, mindossze 300 kcal - val kell tobbet enni egy nap, ez egy szelet kenyeret jelent !

Viszont szedjel terhesvitamint.

2016. márc. 19. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem se volt. Vagy 2x 1 hónapig volt étvágyam se előtte se utána.
2016. márc. 19. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
20.hétig nem volt nekem sem,2 hete tudok azért enni,a baba elveszi amire szüksége van ne aggòdj
2016. márc. 19. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.