35. hétben vagyok. Pár napja szinte semmi étvágyam nincs, eddig nagyon is volt. Első babám. Néha már görcsölgetek is pár percre, de az nem vészes. Mitől mehetett el az étvágyam?
Figyelt kérdés
Volt olyan valakinek, hogy szülés előtti jel volt, hogy elment az étvágya?2013. márc. 25. 12:39
1/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen. én akkor rá is kérdeztem a védőnőmre és azt válaszolta hogy a pici nyomja a gyomromat. azt mikor elmozdult akkor rá egy kis időre meg is jött az étvágyam. 37+6hkm
2/2 anonim válasza:
Nekem a szülés előtt is nagyon jó étvágyam volt, mielőtt bementünk szülni, még jól bevacsiztam (akkor még nem tudtam, hogy mindjárt menni kell)... Szerintem még nem szülsz, inkább csak a fronttól lehet ez, vagy a baba úgy fekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!