Echogén bél? Magzatvíz levétel?
Én meg anno mielőtt megcsináltattam, pont,hogy jobbakat hallottam,mint gondoltam. Ha utánaolvasol, akkor láthatod,hogy 0,5% százalék van a vetélésre. Ami elég kicsi. Ennyi egyébként sajnos más számos dologtól is bekövetkezhet. De nem rábeszélni akarlak, ne érts félre, de anno, amikor én mentem, előtte egy genetikus profnál voltam uh-on. Mondta,hogy a közel 40 éves pályája alatt több száz nőt küldött el mintavételre, és mindössze egy esete volt, ahol baj lett. De ha az amnió után elvetél valaki, akkor is annak a számlájára írják automatikusan.
Én nem bántam meg,hogy megcsináltattam. Egy uh sem 100%-os. Nem akartam,hogy esetleg megszületik betegen, aztán Isten ne adja pár hetes korában elveszítjük. Meg én tudtam,hogy végig idegeskedtem volna az egész terhességemet, és nem tudtam volna élvezni.
Azóta már meg van a fiam, aki 5 hónapos és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!