Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz levétel utánn azt...

Magzatvíz levétel utánn azt mondták kisfiúnk születik. Mennyire megbizható eredmény ez? Ma az ultrahangon azt mondták inkáb kislánynak néz ki most kinek higyjek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

Az uh-n l´tszik a neme.Inkább annak.Csak tudja a dokid mit látott.Hanyadik hét??

Nekem a 18.on mondták meg biztosra.

2009. máj. 20. 13:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vettek magzatvízmintát és abból vizsgálták, akkor 100% hogy fiú. Az Uh sokszor tévedhet. A genetikai vizsgálat viszont nem.
2009. máj. 20. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a magzatvíz levétel eredménye biztosabb.

2009. máj. 20. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A magzatvizvételből álitólag 99,9%-ra megmondják a baba nemét.Egyik ismerősöm is volt ilyen vizsgálaton,mondták,hogy kisfia lesz és tényleg az lett!

2009. máj. 20. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, valószínű fiú lesz. A magzatvíz mintavétel pont a DNS miatt van. Abból meg tuti jót mondanak. Az uh téved szerintem.
2009. máj. 20. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
magzatviz levétel az tuti. Nekem is volt fiút mondott, persze fiú is lett:)
2009. máj. 20. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A magzatvízvételkor a géneket nézik, szerintem ez biztosabb, mint amit az uh-n az ekső uh-kon káthatnak. Nagyon sokszor hallani, hogy többször is változtatta a véleményét az uh-t végző orvos a baba nemét illetően, hiszen eleinte még nem mindig lehet pontosan látni az ebből a szempontból fontos részeket :)))
2009. máj. 20. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
100% hogy a magzatvízvétel eredménye a jó!!!!
2009. máj. 21. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!