Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen haskemenyedeskor...

38 hetesen haskemenyedeskor mindenkinel van szedules?

Figyelt kérdés

38 hetet toltottem es ket napja eleg gyakran napkozben kemenyedik a pocakom. Ami feltunt nekem az az, hogy olyankor elfog egy erdekes gyengeseg es szedules, ugy erzem, mindjart rosszul leszek. Tegnap voltam orvosnal, megvizsgalt "az asztalon is" es azt mondta hogy velemenye szerint nincs 2 het a szulesig. Viszont ez a dolog meg uj nekem, ezert inkabb ma figyeltem fel erre a rosszulletre. Az elso babamnal nem emlekszem ilyenre.

Irjatok tapasztalatokat. Koszonom !

2016. márc. 15. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem első babàm lesz, 36 hetes vagyok, de ha kemènyedek, olyankor úgy érzem, nehezen kapok levegőt.

Mintha nekinyomódna az ereknek vagy nem is tudom megfogalmazni...

2016. márc. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!