A linea negra mindenkinél kialakul, vagy egyénfüggő? Nektek mikor kezdett látszani?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 17:34
1/13 anonim válasza:
Nekem sosem volt és a köldököm sem dudorodott ki, pedig óriási babám volt. Striáim lettek csak.
2/13 anonim válasza:
3 terhességből egyszer volt, a 20-21. héten jelent meg. Most a 4. terhességnél még nincs. 18 hetes vagyok.
4/13 anonim válasza:
Nekem már a 12.hét körül halványan látszódott,aztán szépen erősödött!most 26hetes vagyok és rendesen látszik!de én azt hallottam a kreol bőrűeken látszim meg inkább,a nagyon fehéreken nem sötétedik be annyira a csík!
5/13 anonim válasza:
Én is fehér bőrű vagyok, egyáltalán nem látszott.
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nekem se lesz, eléggé fehér vagyok, főleg így télen. Csak annyit emlegetik, azt hittem, mindenkinek van ilyen, és elkezdtem lesni, hogy nekem kezd-e már látszani valami, 15 hetes vagyok. De akkor nem nézem árgus szemekkel, mert lehet nem is lesz. Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 22. 19:28
7/13 anonim válasza:
Hát nekem hófehér bőröm van, mégis elég korán látszódni kezdett, talán 10 hetesen. Nem volt túl sötét, inkább vöröses és a kislányom kb.másfél éves koráig megvolt, fokozatosn halványodott el.
8/13 anonim válasza:
Én is nagyon fehér bőrű vagyok. Első terhességemnél volt, kb a 30. hét körül kezdett kialakulni. A másodiknál nem volt.
9/13 anonim válasza:
Az első babámnál volt, a másodiknál nem, a harmadiknál csak a legvégén, egészen halványan. Nem tudom mitől függ.
10/13 anonim válasza:
A linea nigra eltávolítható erős dörzsöléssel. Amúgy szépséghibaként kezelik, az összes kismamafotóról leretusálják. Én 15 hetes vagyok és még nem látszik, fehér bőrű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!