Ez mindenkinél így van 6 hetesen?
Figyelt kérdés
Egy ideje hányingerem van.De még a húsoktól is.Olyan fáradt és kimerült vagyok.Folyton csak sírok.
Már vetéltem el 6 hetesen.Iszonyatosan félek.
A barátomnak mikor megmutattam a tesztet örült, aztán mégis szakított velem.Most itt állok terhesen apa nélkül.Akarom a kicsit,de nagyon stresszelek mert nem jelentkezik az exbarátom. 19/L
2014. júl. 8. 12:33
1/3 anonim válasza:
Hányinger, fáradtság, kimerültség 6 hetes terhesen természetes. A többi miatt nagyon sajnállak :( Nem jó terhesen apa nélkül... És a stressz sem tesz jót!
2/3 anonim válasza:
Melyik részére gondolsz? A fáradtság és hányinger azeléggé gyakori. De az ex miatti stressz, aki lelépett, az nem. Akik kiegyensúlyozott családi háttérbe várják a picit, azoknál nem így van.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én 7 hetes vagyok, de már az elejétől iszonyatosan fáradtnak érzem magam. Van, hogy alszom 16 órát is. :)
Hányinger, hányás szintén megvan, és a hús gondolatától is rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!