17 hetesen gond ha még nem látszik annyira a pocak? Vagy ez mindenkinél más?
Én is 17 hetes vagyok, nekem akkora pocim van, hogy szerintem aki nem tudja hogy várandós vagyok az nem tudja eldönteni hogy híztam a hasamra vagy van ott "valaki".:) De szerintem ez egyénfüggő. Meg nem jelent semmit, hogy mekkora most a pocid, mert úgyis még rengeteget fog változni. Úgyhogy ezen ne aggódj. :)
(de egyébként én is elszoktam ezen gondolkodni:))
Szia!
Én inkább dundinak nézek ki mint terhesnek. A munkahelyemen a kollégák tudják, hogy babát várok, de az ügyfelek nem veszik észre, és olyan is volt aki megjegyezte, hogy milyen jó húsban vagyok újjabban. Ismerősök közül volt aki riogatott, hogy nagyobb pocinak kéne már lenni, de babuci jól van, a méretei is jók. Magas vagyok, és a csipőm is széles, így ő még elfér kidomborodás nélkül. Szóval nem gond, állítólag a 20. hét után már mindenkinek látványos lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!