Hányadik héttől nyomja ki vmelyik testrészét a baba? Vagy ez nem mindenkinél van h pl kinyomja a kezét v lábát, hullámzik látványosan a has?
Testalkattól is függ. Akinek vastag zsírréteg van a hasán, az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem látszik semmi, csak érzi.
Vékony testalkatnál kb a 30. héttől látható, de ez statisztikai átlag, lehet kicsit korábban és kicsit később is.
Nekem az elmúlt pár hétben kezdett rá (29.hetes vagyok én is). Brutálisan kinyomja magát ugy kell simiznem hogy légyszi elég lesz belőle mert már kellemetlen:))
A fál hasam ki van domborodva olyankor, teljesen eltorzul. Naponta többször.. oylankor menni is alig tudok. A rugás, érintés erejéből már elég jól be leeht határolni hogy a lába vagy a keze a hunyó.
A legdurvább amikor a vesémnél nyomja a lábait és az egész háta feszül ki a hasamon..azt érzem..
Hát 17 hetes terhes voltam mikor mozogni éreztem.
Aztán olyan 24 hetesen láttam apró rúgásokat.
De hullámozni,kis fenekét kidugni és a kis talpacskáját,olyan 30.hét után éreztem. Talán 34.héten nem emlékszem pontosan!
Én a 24. héten járok. 16 hetes kora óta érzem a rúgásait a Drágámnak, kb 2 hete látványos, amikor háton fekszek, látom ahol épp mozog, hulámzik a hasam.
Egyik oldalra befészkeli magát, ott dudor lesz.
Vékony a hasfalam, nincs túlsúlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!