Első baba esetén ez természetes? Mindenkinél van ilyen?
Azt hiszem ez egy természetes dolog, ezek a gondolatok szinte minden kismamánál jelen vannak. így voltam én is.lehet hogy csak az elsőnél van így, nem tudom, mert csak egy van :) De ne idegeskedj, gondolj arra hogy egy pici élet növekszik a pocakodban aki a tiétek és milyen gyönyörű lesz. Imádjátok majd és másképp látsz majd dolgokat ha meg lesz meglátod:)
Boldog babavárást :)
Nekem a második terhességem és ilyen aggódalmaim vannak nekem is.
Az elsővel nem voltak,biztos voltam benne h minden rendben lesz.
De sajnos nem volt minden rendben és sokat gürcöltünk.A gyerek megkapott minden jót,de nekem nagyon nehéznek tűnt.Ezért most a másodikkal nagyon félek.
Szia!!!
Én is ugyan igy vagyok...nekünk is első baba,én is "fiatal" vagyok még kicsit,de azt tudom hogy nagyon akarjuk LAuránkat és mindent meg fogunk tenni hogy tökéletes legyen az élete!!!
Kitartás,minden a legnagyobb rendben lesz!!!!
Boldog babavárást!!!
26hetes kismami:):)
Teljesen természetes :) Én is az elsővel végig paráztam hogy húúú honnan tudom h jó anya leszek e tudni fogom e miért sír stb.
Aztán megérkezett a fiam és az első időszak nagyon nehéz volt (hiszen az életünk teljesen átalakult) de aztán belejöttünk és nagy önbizalmat is adott ez a dolog:)
Most a másodikat várjuk (kicsi lány) és érdekes mód nekem ez pont hogy erőt ad, hogy egyszer már végigcsináltuk, és annál csak egyszerűbb baba lehet mint amilyen a fiam volt picinek:))
Illetve ha már van gyerek, akkor a második, harmadik akárhányadik nem olyan nagy váltás érzésem szerint mint a semmi és egy gyerkőc között,..
Jó egészséget, szép szülést!! :)
Szia!Ne is mond!En is egesz nap ezeken gondolkozok.
Mindig vmi mason megy a para,mindig eszembe jut meg valami ami miatt aggodok.
Probalok nem gondolni a sok negativra amit a kornyezetembol hallok.Igyekszem pozitivan gondolkodni h menni fog,hiszen mar olyan sokan vegig csinaltak es nem csak egy gyerekkel.
Szerintem ha ilyeneken gondolkozunk akkor rossz szulok nem lehetunk:)
Szep babavarast:39 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!