Ma töltöm be a 8. hetet. Most voltam az első uh-n, ahol a baba adatai: crl 8 mm - a korához képest picike. Tudom, hogy egyéni mindenkinél, de baj lehet h ilyen csöppnyi?
Van szívhang; a méhben egy élő embrió látható, jó életjelek, 4 mm-es szabályos szikhólyag. :)
Köszi a válaszokat
Semmi baj sincsen, ha az orvos nem talált gondot! Kísértetiesen hasonlít az adatod az én adataimhoz. Megnyugtatlak! Pár hét és be is hozza majd az esetleges "lemaradását". 20-25 hét körül már a pocaklakóm 1-2 héttel némely adat szerint nagyobb volt a korához képest..
Mikor megszületett a kisfiam előtte való héten uh-val megvizsgáltak és egy 3500-3800 g-os babót saccoltak, bár ugye, mindenki tévedhet. Mikor megszületett manóm, 4280 g volt és 58 cm! :) Szóval, semmi para! Minden megy a maga ütemében! Egy 7,5 hónapos manó anyukája
Nyugi. Tévedhet is a doki, mint nálam. 7,4 mm-t írt az UH fotón és 74 mm volt. Azt mondta pici, bár ne derült volna ki, hogy tévedett!:( Rengeteget aggódtam, ez nem tesz jót.
Szeresd és vigyázz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!