22 hetes vagyok és még nem volt méhszájvizsgálatom?
Figyelt kérdés
2.babánkat várjuk, fiammal 24.héten bekerültem a kórházba visszatartással görcsökkel 1 ujjnyira nyilt a méhszájam.
Most 2.al még nem néztek ez normális?
Azt mondta doki hogy csak panasz esetén néz...nem kéne az előzmények miatt ezt szigorubban nézni?
2016. márc. 11. 10:43
11/15 anonim válasza:
UH-n látni. Azt milyen gyakran csinál?
12/15 anonim válasza:
Az orvos ezek szerint nemcsak pogacsat eszik a konferenciakon, hanem figyel. A legujabb kutatasok szerint ugyanis a mehszaj vizsgalata maga is noveli a nyilas eselyet. Nekem egesz terhesseg alatt csak uh-val villantottak ra, sosem neztek manualis vizsgalattal.
13/15 A kérdező kommentje:
A következő uh 30.héten lesz.
Akkor jól emlékszem hogy az uhn is látni az a cervix hossz ugye?
2016. márc. 12. 14:37
14/15 anonim válasza:
11-es vagyok, nekem mindig UH-n nézte az orvos, kézi vizsgálatom csak panasz esetén volt, az orvos mindig mondta a méhszáj értékemet, a kiskönyvbe is leírta.
15/15 anonim válasza:
Így van,engem sem piszkál az orvosom feleslegesen,uh-on látja,hogy zárt vagy e és mennyire......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!