Harmadik trimeszteres kismamik! Visszajött a fáradtság nektek is, ami az elején volt?
Előfordulhat, normális.
Viszont egy vérkép (vas mennyisége miatt) szerintem megnyugtathatna.
Hogy visszajött-e? Hát, nekem sokkal durvább!!
Úgy 2hete olyan mérhetetlen fáradság van rajtam, amilyet eddig soha nem tapasztaltam. Sokszor úgy érzem lépésnyi erőm sincsen. Remélem a tartalék energiákat tudom majd előszedni a szüléshez! :)
Szóval ne aggódj, az természetes!
36hetes
sajna nekem is vissza jött.főleg h nagyon vérszegény is vagyok,amivel nem tudnak mit kezdeni.szedem rá a gyógyszert,jártam vénás injekcióra,de semmi hatás.tehát nrkrm még ez is rátesz.
33 hetes km
Nekem ma azt mondta a védőnő, hogy szedjek vasat is a terhes vitamin mellé. Én is fáradékony vagyok és aluszékony. A hajam is hull, és a nagy labor szerint rendesen megcsappantak a vastartalékaim.
36 hetes km
Én azt hittem, hogy nekem azért nehezebb, mert a második terhességem. Alig bírok bármit is megcsinálni napközben, nekem is kb 2 hete tart. A nagyon szükséges dolgokat megcsinálom a házimunkában, meg egész nap elvagyok a nagyfiammal, most húsvét előtt szenvedtem egy nagyobb takarítással, kb a fele van meg, ez is 3 napomba tellett, és meg is szenvedte a derekam minden éjjelre.
Én terhesvitamint nem, csak vasat, meg D-vitamint szedek, de úgy emlékszem az elsővel később lettem fáradtabb.
Délután általában alszom a nagyfiammal, éjjel rosszabbul alszom, mint eddig, néha csak vonszolom magam, olyan mintha nem lenne erőm semmihez, szerintem nehéz is már a pici, meg hozzájöhet a tavaszi fáradtság is.
Jó lenne egy-egy nap, ami kicsit jobb, lenne mit csinálnom...
Kitartást, próbáljatok meg sokat pihenni (nekem sajna nem nagyon megy a nagyobbik miatt).
34 hetes kismama
nekem is második terhesség.
az első három hónapban reggel is alig bírtam kikelni az ágyból, utána 11.hét után elvágták, minden szuper volt- nagyon energikus lettem. két hete léptem be a 3.trimeszterbe és megint nagyon fáradt vagyok. A vérképem mindig jó, semmi vashiány vagy bármi vitaminhiány, beteg sem voltam egész télen. EGyszerűen kiveszi a szervezetből az enerigát ez a baba!
De már alig várom, hogy a karjaimban tarthassam úgy imádom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!