Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen gondolom nulla az...

Terhesen gondolom nulla az eselye uj parkapcsolatnak, ugye?

Figyelt kérdés

A parom el fog hagyni,de olyan bunko velem h lehet h en elobb hagyom el. Viszont jol esne ha szeretne valaki:( Szerintetek?

(privat uzit nem kerek koszi,nem itt akarok ismerkedni csak ugy altalaban)

2016. márc. 8. 15:45
1 2
 11/14 mandiga ***** válasza:
100%

8-as válaszolónak nagyon nincs igaza.

Már miért ne kellene más férfianak egy gyerekkel? Hány olyan kapcsolat van, ahol nem közös a gyerek? Nekem több gyerekem is van, az apa lelépett, egy éve van új kapcsolatom, és most tervezzük a közös jövőnket. Az egyedülálló anyukákat azért nem kellene így leírni.

Én mindig azt mondom, előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját, ha van, ha nincs gyereke.

Szerintem kedves kérdező, ha van rá mód és esélyed, akkor ismerkedj nyugodtan. :)

2016. márc. 9. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Az egyedülálló anyukáknak is ugyanolyan esélye van párt találni.Nem egy ismerősöm kifejezetten ilyet keres,mert ezek a nők felelősségteljesebbek szerintük és normális értékrendjük van (többnyire)

De szerintem most nem ezzel kellene foglalkoznod,nem ennek van itt az ideje.

Előző írja,hogy randizik...ez még akár rendben is van,de csak addig ameddig max egy csók van.Nem tudom,de én nem tudnék terhesen ,kisbabával a hasamban olyannal szexelni aki nem a gyerekem apja...

2016. márc. 9. 10:49
 13/14 mandiga ***** válasza:
Utolsó, ha rám gondoltál, akkor én nem randizok, és terhes sem vagyok. A legkisebb gyermekem 3 éves. Egy évig voltam egyedül és utána találkoztam a jelenlegi párommal, és azóta együtt vagyunk, és maradunk is.
2016. márc. 9. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
első neked most gyereked semmi más,mentsdmeg kapcsolatot. mikor baba megszületett akkor meg,most terhesen is lesz uj párod aki babával is elfogad,felválall
2016. márc. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!