Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl fogom hordani? Fájás...

Túl fogom hordani? Fájás nulla, méhszáj teljesen zárt

Figyelt kérdés

sziasztok

dec 25-re vagyok kiírva,és 3000 a méhszáj értékem, NSTn,jóhogy nincs mínuszban a méhtevékenyésg :D

első babám. ez az állapot változhat egyik pillanatról a másikra? örülnék neki ha jövőhéten(39) kibújna,már nagyon fáj a derekam,hátam,és nagyon nehéz a pocim

2014. dec. 11. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, 39.héten egyik este minden előjel nélkül elfolyt a magzatvíz és még éjjel megszületett :)

Szóval nyugi, ki fog jönni, ha készen áll rá :)

2014. dec. 11. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Természetesen, akármikor változhat. Minden a legnagyobb rendben van, és akármikor megszülethet. A méhszáj változásának sebessége egyéni dolog, van, aki nyílik a szülés közeledtével és van, aki aznap nyílik. Nem kell ezen aggódni. Fájás sem kell, hogy legyen, majd lesz, amikor kell! :)Ezek a legnehezebb napok, de ne siettesd, jön, ha úgy érzi, itt az ideje! 2 héten belül itt lesz, a többit bízd rá! :)
2014. dec. 11. 17:24
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

már annyira várjuk,hogy aludni sem tud senki a családban :D

kedvesek,együttéreznek velem,nekem sem megy már hetek óta :P

2014. dec. 11. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, mi is nagyon izgultunk. De most csak arra figyelj, nagyon, hogy aludj, sokat! Pihenj, mert nem tudhatod előre, mennyire lesz kemény munka a szülés, szükséges, hogy pihent legyél. Ha be is indul, akár éjjel is, adj időt, próbálj pihenni és aludni, mert ha nem tartalékolsz erőt, elfogy idő előtt. Én így jártam, ezért mondom, hogy akkor teszed a legjobbat mindkettőtöknek, ha rápihensz.
2014. dec. 11. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó nekem tudod hogy volt? Egy csütörtöki napon voltam nstn-n. O méhtevékenység, C 3000. Soha nem volt egy jóslóm se, meg semmi. Doki mondta, h ááá ez még 1 hét simán. Na, hát aznap éjjel elfolyt a magzatvíz. :) 39+5 hetesen.
2014. dec. 11. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:

próbálok aludni de nem megy,mert zsibbad az egész medencém és görcsöl,de próbálkozom!

Utolsó! ez kemény :D

nekem azt mondta simán túlviszem. jóslóm,se keményedésem.. zárt vagyok,semmi jel nincs arra,hogy elindulna egyáltalán jövőhétig :D

2014. dec. 11. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is egy csütörtöki napon délelőtt voltam NST-n,veszélyeztetett terhes voltam ezért meg is vizsgált az orvos.3ujjnyira volt nyitva a méhszáj 11orakor,2:40kor megszületett a lányom.Semmit nem vettem észre,nem fájt semmim elötte :)
2014. dec. 13. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!