Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha a párom nem...

Mit csináljak, ha a párom nem akar még gyereket? Úgy érzem, csak hiteget.

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, a párom 31. 2 éve vagyunk együtt. Novemberben van a szülinapunk. Tehát még az idén 29 leszek. Szeretnék gyereket,de a párom mindig azt mondja,hogy ehhez ketten kellünk (ebben igaz van), de hogy ő még várni szeretne. De egy éve is ezt mondta. Most meg ráadásul kitalálta,hogy még tanulni szeretne. Ami minimum 2 év szeptembertől. Úgy érzem,csak hiteget,és hogy őt az se zavarná,ha nem is lenne egyáltalán. :( A mostani anyagi helyzetünkben is simán meglennénk gyerekkel is gond nélkül, de akkor megint az lesz a kifogás,hogy ő most tanul? Könyörgöm,egy gyerek a fogantatástól a születésig még 9 hónap,mire kibújik, mennyi leszek, 35 mire szülök? Csak mert ő csak magára gondol? De ha meg elhagyom emiatt,akkor se lesz sokkal előbb,vagy talán nem is tálalok olyat,akitől szeretnék is gyereket. :( Ő az első,akitől szeretnék komolyan, pedig mindig is szerettem a gyerekeket,csak gondoltam megnézem,kinek szülök...Most meg tessék. Mit csináljak? És ha később meg nem is lehet gyerekünk?

2016. márc. 8. 14:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Én most 30 vagyok, 2 éve el se bírtam volna képzelni, hogy eljutok oda lelkiekben, h babám lesz, most pedig 16 hetes a pocaklakó, és boldoggá tesz, h jön. Nem érzem, h késő lenne, sőt a barátnőim közül az első vagyok, aki szülni fog. De kb 31-32 évesen terveztem/tük.

Ezzal csak annyit szeretnék mondani, ha a párodtól akarsz babát,2-3 év múlva sem késő. Viszont, ha úgy döntesz mellette várod ki azt az időt, míg ő is megérik rá, akkor abban a 2 évben, míg tanul ne nyaggasd, ne érezze feje felett a visszaszámlálót. Akkor kicsit tedd félre ezt a témát, és gondold végig Te mit szeretnél még kipróbálni, elérni 30 előtt? Ha felszabadultan, boldogan éltek addig is, természetes lesz, hogy szeretnétek egy kisbabát.

Én egy 6 éves kapcsolat után, 29 évesen találtam meg azt a személyt, akivel egy év után örömmel várjuk a babánkat.

Nem aggódtam, hogy egyedül maradtam, és innen még hány év vajon, mire újra oda juthatok, h babatéma legyen. És mégis minden jól alakult.

Kívánom a legjobbakat!

2016. márc. 8. 16:27
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ha 1 évvel ezelőtt azt mondta, hogy 1 év, most pedig megint halogatja, ülj le és beszéld meg vele ezt az egészet. Ő tudja, hogy mennyire vágysz rá, most mégis úgy tűnik, hogy hiteget.

Mi a garancia a rá, hogy 2 év múlva tényleg szeretne? Hisz már egyszer módosította az időpontot.

2016. márc. 8. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóval itt nem arról van szó, hoy idős leszel-e, hanem arról, hogy ugyanazok-e a céljaitok.
2016. márc. 8. 16:36
 14/14 anonim ***** válasza:

www.pcos.hu

és beszéljetek nyíltan és egyenesen.

2016. márc. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!