Mit csináljak, ha a párom nem akar még gyereket? Úgy érzem, csak hiteget.
Én most 30 vagyok, 2 éve el se bírtam volna képzelni, hogy eljutok oda lelkiekben, h babám lesz, most pedig 16 hetes a pocaklakó, és boldoggá tesz, h jön. Nem érzem, h késő lenne, sőt a barátnőim közül az első vagyok, aki szülni fog. De kb 31-32 évesen terveztem/tük.
Ezzal csak annyit szeretnék mondani, ha a párodtól akarsz babát,2-3 év múlva sem késő. Viszont, ha úgy döntesz mellette várod ki azt az időt, míg ő is megérik rá, akkor abban a 2 évben, míg tanul ne nyaggasd, ne érezze feje felett a visszaszámlálót. Akkor kicsit tedd félre ezt a témát, és gondold végig Te mit szeretnél még kipróbálni, elérni 30 előtt? Ha felszabadultan, boldogan éltek addig is, természetes lesz, hogy szeretnétek egy kisbabát.
Én egy 6 éves kapcsolat után, 29 évesen találtam meg azt a személyt, akivel egy év után örömmel várjuk a babánkat.
Nem aggódtam, hogy egyedül maradtam, és innen még hány év vajon, mire újra oda juthatok, h babatéma legyen. És mégis minden jól alakult.
Kívánom a legjobbakat!
Szerintem meg ha 1 évvel ezelőtt azt mondta, hogy 1 év, most pedig megint halogatja, ülj le és beszéld meg vele ezt az egészet. Ő tudja, hogy mennyire vágysz rá, most mégis úgy tűnik, hogy hiteget.
Mi a garancia a rá, hogy 2 év múlva tényleg szeretne? Hisz már egyszer módosította az időpontot.
www.pcos.hu
és beszéljetek nyíltan és egyenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!