Férjem nem akar már harmadik gyereket, vagyis akar, de csak 5 év múlva. Hogy győzzem meg, hogy sokkal jobb lenne most?
Van egy 3 és egy másfél éves lányom. Teljesen biztosan szeretnék 3. gyereket. Férjem nem annyira. Anyagilag beleférne. Én voltam mindig a családfenntartó, én kerestem többet, itthonról is dolgozom a két gyerek mellett, tehát nem azért akarok gyereket, mert itthon akarok maradni. Ezt ugyanis megkaptam már a férjem anyjától, amikor még a második baba jött. Nagyon vágyom rá.
Ha most visszamegyek dolgozni, akkor sokkal rosszabb lesz, hogy megint terhes leszek, és kilépek. Lenne helyem ahova mehetnék, de lehet itthonról is folytathatnám a munkámat, ezt nem tudom még, de nem lenne anyagi gondunk ha nem dolgozom akkor sem. Sulimat is amit elkezdtem be tudnám fejezni. Viszont a férjem nem akar erről hallani sem, mert nagyon kifárasztotta most a két lány:) Igaz kicsi elég problémás, de nem vészes.Felkel gyakran éjjel. Nem akarom a férjemet átverni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy legyen még egy gyerekünk:Voltatok már hasonló helyzetben, mi lett végül? gyerek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!