Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Inkább orvost vagy szülésznőt...

Inkább orvost vagy szülésznőt érdemes fogadni? Hány hetesen kell?

Figyelt kérdés
2008. szept. 20. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Én nem fogadtam egyiket sem és pont jó volt így.A dokik rengeteg pénzbe fájnak,amit a gyerekre is lehet költeni.A szülésznők többet vannak veled vajúdás alatt.Sőt,nekem csak az utolsó percekre jött be a doki.
2008. szept. 20. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki fogad.

Én pl.szülésznőt nem fogadok,de az,hogy fogadott orvosom van nagyon sokat lendített rajtam.

Végigkíséri a terhességet,mindent tud és ha gond adódik neki kell jönnie.

Nem biztos,hogy nyugodt lennék ha v.mi baj lenne,ne adj isten pl. császár és egy tök idegen orvos csinálná,akit még sose láttam,nem tudok róla semmit.

Az igaz,hogy a szülésznővel többet találkozol a szülés alatt ő figyel rád addig még nem kell nyomni.

Mindenki maga dönti el.

2008. szept. 20. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha mindenképpen fogadni akarsz, sztem szülésznőt érdemesebb, de hallottam már olyat is, ahol csak akkor fogadhatsz, ha orvost is fogadtál. Én dokit választottam, sajnos sz.nőt nem sikerült, pedig azt jobb lett volna (v jó lett volna azt is). Dokit minél hamarabb, h kialakuljon köztetek vféle kapcsolat, meg azért, h tleg végigkísérje a terhességedet. Meg persze azért is, h ha nem jönne be, még legyen időd váltani. Amúgy a dokik a 20. hétig szeretik elvállalni az embert, utána már kevesen vállalnak. Sz.nőt sztem ráérsz később, esetleg a jövendőbeli orvosodat is meg tudod kérdezni, h kit ajánl. Sok sikert!
2008. szept. 21. 06:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem orvost is fogadj ha megteheted, mert a terhesség nem csak a szülésből áll. Megelőzi azt az a 9 hónap, amikor nem szülésznőre van szükséged. Ha fogadott dokid van, bármikor hívhatod, mehetsz hozzá soron kívül, nem kell beutalózni, vagy esetleg szigorúan megvárni az előjegyzett időpontokat, és akár telefonon is kérhetsz tőle infot.Én javaslom, hogy fogadj egy nőgyógyászt, még a terhességed elején.

Boldog babavárást! 18 hetes pockos

2008. szept. 21. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindent tanácsot :-)
2008. szept. 21. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!