Salgótarjáni kórházban hogyan lehet szülésznőt fogadni? Hová kell menni? Mennyibe kerül?
Én a kisfiammal csak 1nst-re jutottam el:) utána megszületett!Köszönöm a válaszokat!
Még mindig bazi gázok a csecsemősnővérek?
Nem semmi lehetett akkor a lelki állapotod, nem irigyellek:(
Én tavaly egy hónapot feküdtem bent, befektettek a 38.héten mert faros volt a baba, persze még aznap megfordult, hogy befeküdtem de már nem engedtek haza és még túl is hordtam.2 napig hagytak vajúdni 5 perces fájásokkal, amik mindig leálltak, majd császár lett a vége.De amilyen embertelen, gusztustalan szülésznők vannak ott....ahelyett, h segítettek volna BÁRHOGY, akár egy jó szóval is, esküszöm úgy tűnt élvezik, h ki van nekik szolgáltatva az ember, úgy beszéltek velünk, mint a kutyákkal...stb a csecsemősök közt is volt 1-2 ilyen.Nem szoktam rosszat kívánni senkinek de ezeket fejbe tudnám rugdosni, ha találkoznék velük.Azóta ugyan visszaköltöztünk Pestre, de rémálmomban sem szülnék ott többet.Viszont természetesen vannak rendesek is, pl akit írtam neked az a nő egy tündér.Lehet többet érnél egy megbízható barátnővel, aki bemegy veled és veled van végig;)Mikorra várod a kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!