Mikor kezdtetek el vásárolni és miket vettetek meg először?
Figyelt kérdés
Félek hogy kifutunk az időből ha nem kezdünk el hamar vásárolni, de olyan sok minden kell, hogy azt se tudom hol kezdjem... Ti miket vettetek meg először? Mi az amit felesleges volt megvenni vagy az amit kellett volna de nem vettetek?
Azt se tudom hol kezdjek bele a vásárlásba...
16hkm
2016. márc. 7. 12:42
11/12 anonim válasza:
Mi a múlt héten vettünk kisàgyat, matracot, textilpelust, 1-es pelust, popsitörlőt, pelenkàzót. Eddig még nem mutatta meg magàt, így nehéz lesz neki ruhàt venni. :)
Én is augusztusra vagyok kiírca, az idő nem sürget, de jó érzés készülni az érkezésére.
12/12 anonim válasza:
1 nap alatt vásároltam meg mindent. Pont költöztünk. 36 hetes voltam, amikor készen lett az új házunk, és elkezdhettünk át hordani a dobozokat. Felesleges munkának gondoltam azt, hogy megveszem, a baba holmikat kipakolom, majd költözésnél bepakolom, másik házba bepakolom. Egyedül a baba bútorokat vettük meg, mert azt asztalossal terveztettük és csináltattuk. De azt is az utolsó pillanatban hoztuk el. 1,5 hét alatt költözünk át az új házba. A legjobb barátnőm jött el velem vásárolni, mivel már a listám régen össze volt írva így tudtam, hogy mire van szükségem. 1 nap alatt megvettem mindent. (Babakocsi, ruhák, játékok, légzésfigyelő, stb.) Annyi pénz még egy nap alatt soha nem költöttem el vásárlásnál. Mikor végeztünk a vásárlással. Az összes ruhát, textil cuccot kimostam, mindent áttöröltem, a helyére tettem. Szépen elrendeztem mindent. Másnapra megszáradtak a kisruhák. Kivasaltam őket bepakoltam a szekrénybe, a kórházi bőröndöt összepakoltam. Végre jöhetett a pihenés. Este mikor haza jött a párom mondtam is neki, hogy most már csak pihenni fogok mert az elmúlt hetek nagyon lefárasztottak. És persze hajnalban arra keltem, hogy elfojt a magzatvíz, és jöttek a fájások. Délután már a kezemben volt a kisfiam. Nem bántam meg, hogy az utolsó pillanatra hagytam a vásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!