Medvehagyma pestot terhesen tényleg nem szabad, van aki sokat evett belőle és kutya baja?
Figyelt kérdés
Most készítettem, frissiben megettem, elképesztően ízlett, igy talán még soha. Épp ezért elhataroztam, hogy mivel egészséges is, csomót fogok enni a szezonban. Recept után kutatva ledöbbentem, h méregtelenítő hatása miatt nem javasolt, van ahol azt írták tilos. Azon felül, h kb minden második gyógynövényre ezt mondják, nem hiszem h kivánnám ha káros lenne.2016. márc. 3. 18:24
1/4 anonim válasza:
"nem hiszem h kivánnám ha káros lenne."
Ez nem így van:)
Amúgy szerintem lehet enni. Normális mennyiségben. Én is ettem.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk ez a "nem hiszem hogy kivannam ha káros lenne" megnyilvanulasod ritka nagy baromság, remélem közben rajottel.
Semmi bajod nem lesz tőle, csupán nem kell naponta több kilónyi megenni
3/4 anonim válasza:
Ne olvasgass😊 kb semmit sem ehetnel, ha mindent betartanál.
Nekem masodik terhesség 3 dolgot tartok be nyers hus, nyers tojás, nyers hal tilos. Ennyi.
Minden mast normalis mennyisegben eszek.
Mondjuk attol mert kívánod nem biztos hogy jot is tesz.
4/4 anonim válasza:
Egész terhességem alatt baromira kívántam a cigit. Akkor nem islett volna káros, ha napi egy dobozzal elszívok, hiszen kívántam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!