Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28-ik hétbe vagyok. Sokan...

28-ik hétbe vagyok. Sokan írjátok hogy éreztek keményedést. Az milyen? Szerintem nekem még nem volt.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy kemény tömbbe összeáll a méhed.Nem fáj,inkább kellemetlen
2010. ápr. 1. 18:34
 2/4 anonim válasza:
Én reggel ébredéskor szoktam ált. érezni. Írtó kemény a hasam és a méhem szinte kipúposodik. Azután rá egy kb. 3 percre el is múlik. 20 hetes kismama
2010. ápr. 1. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb. 26 hetesen éreztem először. A méhed - hasad alatt kemény lesz, mely kézzel is érezhető. Amúgy olyan érzés, mintha egy beton kocka lenne a hasad alatt. Kb. 10-20 mp-ig tart. Egyáltalán nem fáj, csak kellemetlen pláne mikor épp sietve mész valahova. (ha épp állok, vagy megyek, nem tudok rendesen kiegyenesedni és meg kell állnom egy pár pillanatra)

Most 28 hetesek vagyunk. Ezek a keményedések egyre sűrűbbek és erősebbek. (napi 4-5 alkalommal érzem)

2010. ápr. 7. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Tavaly szültem és az elsővel itthon lógáztam a lában. Nem is tudtam milyen a keményedés, 40 hét alatt egyszer sem volt!

Most a 20. héten vagyok és már volt egyszer. Legalábbis ez a kő van a méhem helyén érzés az lehet. Hát, bizony, mst már szaladgálnom kell egy 15 hónapo után... :D

2010. jún. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!