Chorionbiopszia a Bajcsyban kinek volt?
Ez is nagyon biztatóan hangzik. Ferenczi doktort ismerem, két lányomnál is küldtek genetikai tanácsadásra, és hozzá kerültem. Mindkétszer megnyugtatott az ultrahang alapján, és nem volt szükség szúrásra. Most kedden, és előző kedden is jártam ott, és egyszer sem volt ott, pedig mondták, hogy hozzá küldenének legszívesebben. Ha ott lenne holnap, meg is nyugodnék, de attól tartok, holnap se lesz. Remélem, a csapat többi tagjával is minden rendben lesz. :)
Magnéziumot szedem rendesen! :)
Sziasztok! Túléltem. :)
Utólag tényleg nem is olyan vészes. Bekenték az egész hasamat, adtak lidokaint, viszont a szúrást éreztem így is, de nem nagyon fájt. Nyomást is éreztem, és azt is, hogy szívják, szedegetik ki a mintát. Ez nem fájt, csak kicsit kellemetlen, fura érzés volt. Közbe oda se mertem nézni, csak a monitort figyeltem, ahol láttam a babát is. :)
Mindenki nagyon kedves, figyelmes volt, Mosonyi doktort végezte a mintavételt, mert Ferenczi doktor szabin van.
4 hét múlva lesz kontroll uh, legkésőbb akkor kapom meg az eredményt. Ha gond van, hamarabb értesítenek.
3 napig kell (láblógatva)pihenni, utána már nem muszáj feküdni, de 2 hétig nagyon kíméletesen kell élni, semmi megerőltetőt nem lehet csinálni.
Köszönöm, hogy gondoltatok rám!
Első hozzászóló! Kívánom, hogy következő terhességeddel minden rendben legyen, és egészséges kisbabád szülessen!
Hú, örülök, hogy nem volt vészes. Most már pihenj, és ne aggódj, biztos jó lesz az eredmény. Majd írd meg azt is, ha meglesz...
Szerintem én is megyek majd még egy "kört" a harmadik terhességemmel arrafelé, de akkor is izgulni fogok...
Köszi a beszámolót!
Meg fogom írni az eredményt!
Első hozzászóló! Örülök, hogy túl vagy a műtéten, remélem, hamar helyrejössz testileg-lelkileg.
Utolsó hozzászóló: Neked is volt olyan CVS után, hogy néha belenyilallt a méhedbe? Mert nekem néha igen, ilyenkor frászt kapok, nagyon megijedek, de szerencsére csak egy pillanatig tart. Erről nem mondtak nekem semmit a kórházban. Ez normális lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!