17 hetesen (17 hét,3 nap) tényleg éreznem kéne a babamozgást?
Tegnap voltam védőnőnél, és nem hitte el, hogy nem érzem a kicsi mozgását. Még a "buborékokat" sem. :(
Kioktatott, hogy mivel ő már hallja a magzati szívhangot a készülékével, nekem már éreznem kéne a magzatmozgást. Kicsit elkeseredtem.
Ti mikortól éreztétek?
Dehogy kell érezned!
Én is 18 hetesen éreztem először. Mások meg 20 hetesen érzik csak.
Pláne úgy nem fogod érezni, vagy legalább is tudni, hogy őt érzed, ha még nem voltál soha kismama, vagyis első babáról van szó.
Ne foglalkozz a védőnővel, normális, ha még nem érzed. Majd a következő 1-2 hétben fogod, nyugi.:)
Köszönöm. Első baba. :) Csak úgy elkeseredtem tegnap, hogy már éreznem kéne.
Alapvetően nincs baj a védőnőmmel, de néha kicsit furcsa dolgokat mond. Próbál kedves lenni, de mikor megtudta, hogy már vásároltam a picinek, akkor kioktatott, hogy minek, még nem szabad. Majd ő megmondja, mit vegyek, és csak júniusban. (Augusztusban szülök, és genetikai vizsgálat miatt tudom, hogy kisfiú.)
Pedig nem vettem butaságokat, hanem bababörzéken 3 db bodyt, 2 db télibb nagyobb (62-es) rugdalódzót. A body 150 Ft, a rugik pedig 300-400 Ft voltak. Szóval néha olyan furcsaságokat mond...
A védőnők tudnak hülyeségeket mondani... :)
Nem kell velük foglalkozni.
Én nem éreztem buborékokat, se pillangószárnyakat, hanem egyből egy konkrét rúgást kaptam a 17. hét elején, és tudtam, hogy az az volt. :)
Szia!
Én is a 17 hetes vagyok (17+4 nap)úgy tűnik "egyszerre" fogunk szülni :)
Én pár napja érzek valamit,de nem vagyok biztos benne 100%-an,hogy az a baba.Nekem a védőnő azt mondta,hogy 18-20 hét körül már biztos érezni fogom :)
Nekem 15-hét pár naposan hallgatta a szívhangot a védőnő,én még sem éreztem akkor még mozgást.Szóval azért mert ő hallja a szívhangot,attól még neked nem kell érezned.Szerintem hamarosan érezni fogod :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Nekem is elől fekvő a méhlepényem, lehet emiatt nem érzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!