Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy első babánál...

Lehetséges, hogy első babánál 12 hetesen babamozgást érezzek? Vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Olyan hihetetlen... igazából nem tudom mit kellene éreznem, de olyan kis levegő buborékos apró nyomásokat érzek, sokszor a bal oldalamon, néha középen.
2013. máj. 25. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetséges igen!

5gyermekes anyuka.

2013. máj. 25. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges,én a második babánál amikor tudtam,hogy mit kell érezni már a 12ik héten éreztem.
2013. máj. 25. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi most kezdtük tölteni a 15.-t és én is hetek óta érzem, főleg evés után. Olyan bizsergés szerű :) vidám dolog! :) Élvezd! Ez Ő! :))))) Sok boldogságot!
2013. máj. 25. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Én második babánál éreztem 12. hétben, és mindenki lehurrogott, hogy az még biztos nem az... De hát mégis csak az Anyuka érzi:)
2013. máj. 25. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!