5 hetesen légszomj és fejfákás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Még elég korainak tartom a légszomjat, mivel azt a baba növekedése szokta okozni, mégis bármennyi levegőt szívok be, úgy érzem, nem elég. Fejem pedig fenn fáj, ez normális? Folyadékhiány nem lehet, duplaannyit iszok kb, mint terhesség előtt.2016. febr. 29. 15:49
1/3 anonim válasza:
Hormonváltozás miatt normalis is lehet.De nekem attól volt hogy a pajzsmirigy értékem alacsony volt.Mellette nekem a pulzusom is szapora volt.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt, mondjuk 10 hetesen. Az utcán mentem is úgy vettem a levegőt, mintha a maratont futottam volna, gondolkodni nem tudtam, fáradság, nagy alvásigény, elsötétült minden ha felálltam. A légszomj eléggé zavart. Vasat írt fel a doki, meg magnéziumot javasolt. Ekkor táppénzre mentem és kb 2 hétig rengeteget aludtam. A vashiány lehet esetleg nálad is. Amúgy a vérképem csak kis hiányt mutatott. Viszont szedtem rendesen a napi 2 db-ot és pár hét múlva teljesen jól voltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Na igen, ez mind ismerős :) a felállás utáni elsötétülés/megszédülés mindig volt, ha terhes voltam :) vasam 14 (10-30-ig jó elvileg), de ettől függetlenül szedek vasat, magnéziumról pont tegnap állított le a doki, mert feltelítődik vele a szervezetem és majd amikor kéne meg nem használ. Szerencsére nem dolgozok most, hányimgertől nem is tudnék szerintem. Majd kitapasztalom akkor, mi lehet a gond :) köszi a tippeket.
2016. márc. 1. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!