Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen nem érzem a babamoz...

21 hetesen nem érzem a babamozgást? Ez baj? Mikor mozdul meg?

Figyelt kérdés
és hallottatok már róla , hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?
2012. máj. 26. 05:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mozog attól még hogy nem érzed :) Nem hiszem,hogy ez alapján lehetne saccolni,mert én a 15-16héten éreztem végig,hogy mozog.Aztán semmi és majdnem a 19.hét második felétől meg megállás nélkül érzem őt.Nem hiszem,hogy emiatt korábban szülnék majd.Illetve ha igen,akkor se mert én előbb éreztem őt,mint sokan mások.Amúgy feküdj a hátadra és tedd a kezed a hasadra és lehet érzed úgy.Elején én se éreztem őt csak kézzel,hogy rugdal mint fene,mert már nagyobb és nem úgy piszkálja a hasam belül,mint 15hetesen.Akkor bökdösés volt,most meg egyébként semmilyen érzés.21hét 4napos kismami
2012. máj. 26. 06:27
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Első gyereked? Mert akkor mozog ő, csak te nem tudod, hogy ő az. Én is korán éreztem a 2. gyerekemet, kb. a 13. hét körül. Az elsőt viszont a 20. hét körül.
2012. máj. 26. 06:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Én az elsőt 21hetes, négy napost voltam. Már addigra mindenki kérdezősködött, hogy na, mozog már, én meg alig mertem bevallani, hogy nem. Aztán végre megéreztem. A saccoláshoz pedig: 39.héten szültem

Most várom a második gyermekünket, elég hamar, 16+2-nél éreztem, hogy mozog. Hogy mikor születik, majd kiderül.

2012. máj. 26. 06:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a 22. hét környékén éreztem először!!

Nekem első baba, gondolom neked is! :)

Mondjuk az biztos, hogy néha, amikor elfoglaltam magam valamivel és valami édeset ettem éreztem pici éppen hogy érezhető "izomrángás félét" a hasam aljánál már hamarabb is! :)

Gondoltam csak ő lesz az, aztán ez az érzés erősödött!! :)

Én is nagyon vártam már, hogy megmozduljon, kérdeztem a dokimat is, türelemre intett, meg nekem a mellső falon tapad a lepény és ezt is megemlítette ok ként, hogy még nem érzem!

Remélem neked is hamarosan mocorogni fog!!! :)

Én a késő délutáni/esti órákban éreztem először.

A saccolás részéről már hallottam, de nem tudom mennyiben számít a szülés időpontjában!

27hkm

2012. máj. 26. 07:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!egy percig se aggodj!En is a 21 het masodik feletol erzem,de azota olyan hatarozottan,hogy ossze nem tudnam teveszteni semmivel.nagyon sokat ficankol,de csak akkor erzem,ha epp fekszem,vagy van idom magamra koncentralni.pl kocsiban,vagy ha valahol vagyok,akkor semmi..biztos olyankor is bulizik odabent,csak megen nem erzem.ne aggodj!most mar hamarosan erezni fogod es megnyugtatobb lesz mindennel :)

25 hkm

2012. máj. 26. 07:38
 6/8 anonim ***** válasza:
első baba 25 hetesen éreztem először, pedig uh-on mindig ficánkolt:)
2012. máj. 26. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is elsőt babánkat várom és én már 16 hetesen éreztem először:O
2012. máj. 26. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Véletlen nem mellsöfali a lepényed? Mert akkor szerintem azért lehet,hogy még nem érzed.. Én is emiatt éreztem viszonylag későn..
2012. máj. 26. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!