Normális az ha 5 hetesen csak petezsákot látnak mást nem?
Esetleg április 7? :)
Még a május 7 is kevés,az csak 2,5 hetesnek megfelelő dátum.
ha nem túl profi a gép, akkor normális. egy jó géppel azért már 5 hetesen is látnak valami kis pár mm-es babát.
Engem néztek profi géppel is, ősrégivel is. Az eredmény ez volt: 5. hét végén látták a babát, szívhangot is hallottak a jó géppel. az ősrégivel a 7. héten nem láttak semmit, petezsákot se. Majd a 8. héten vissza: megint a profi géppel látták. De addig a frászt hozták rám.
Akkor nyertem :)
Na viccet félretéve nem mindig középidőben van a peteérés,előfordulhatnak ritka esetek,és van aki mensi előtt közvetlenül esik teherbe.Szerintem ne aggódj,ha ott a petezsák,az már jó :)Gondolom visszahívott kontrollra,addogra biztos kimutatható lesz a szívműködés is!Nyugi :)
Jó, nem megy ez nekem, de azért azt vágtam hogy nem stimmel! :D
Mi is 5 hetesen mentünk, nekem is csak egy babszemem volt, benne semmi, de a doki mondta, hogy következő hétre már egy fél rizsszemnyi lesz benne. Hittem neki, és a 12. héten már az arcocskáját is elkapta. Jövőhéten megyünk a következőre, tök izgi!
Amúgy a 12. héten is új adatokat fognak mondani a baba korát illetően, mert a méretét nézik és nem a ciklusod, ami mint pl esetedben akár két hét különbség is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!