4 hetesen voltam uh-n,9mm-es petezsákot látott! Mikor menjek leghamarabb szerintetek, hogy szívhangot is halljunk? 1 hét?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 14:11
1/12 anonim válasza:
Inkább kettő.
Akkor már valószínűbb, hogy látni fog, de 5 hetesen még nem biztos, és stresszelhetsz pluszban még egy hetet ha véletlenül nem lát.
Ráérsz a 6. hét után elmenni.
2/12 A kérdező kommentje:
Sokat fájdogált eddig a hasam! Mióta nem dolgozom,tudok pihenni..így csak a derekam fájdogál! Megnyugodnék,ha tudnám,hogy szépen fejlődik :)
2012. ápr. 15. 14:19
3/12 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok:)turelem kitartás:)biztos rendben leszel meg én is remélem:)
4/12 A kérdező kommentje:
Te is 5 hetes vagy? Mik a tüneteid ezen kívül? :)
2012. ápr. 15. 14:31
5/12 anonim válasza:
Altalaban 5-6 hetesen derul ki a terhesseg, 6-7 hetesen szoktak menni eloszor uh-ra. Ekkor altalaban van szivhang is mar. En is 2 hetet varnek meg. :-)
6/12 anonim válasza:
Szia:) Én múlt héten voltam dokinál, akkor volt 5 hetes a picuri, és azt mondta a doki, hogy 3 hét múlva menjek vissza. Akkor leszek 8 hetes, sajna lassan múlik az idő addig, de szerintem te is ráérsz a 8. héten menni:)
7/12 anonim válasza:
Én is 5 hetesen voltam először,és a doki azt mondta 3 hét múlva menjek vissza.
8/12 anonim válasza:
nekem 9mm petezsák után következő héten már 3,8mm embrió volt szívhanggal! de azért várj még! én is 3jára láttam valamit!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
Szerintetek , ha bemegyek az sztk-ba és megmutatom,hogy múlt héten 9mm-es petezsákom volt,akkor vizsgálat nélkül,ha kérek tőle,ad uh-ra beutalót? Annyira kíváncsi vagyok :)
Nem is kíváncsi igazán,hanem az aggodalmam miatt,mert sokat görcsölt a hasam és megnyugodnék,ha tudnám,hogy szépen fejlődik!
2012. ápr. 15. 18:32
10/12 anonim válasza:
sztem aztmondja, hogy várj még,.. azóta hány nap telt el? egy hetet biztos várj! attól még hogy nézegeted nem fog jobban fejlődni:) én is tiszta ideg voltam :D de ki kell bírni! Ha erősen görcsölsz csak akkor van baj. ha picit az természetes! 13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!