4 hetesen voltam uh-n,9mm-es petezsákot látott! Mikor menjek leghamarabb szerintetek, hogy szívhangot is halljunk? 1 hét?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 14:11
11/12 anonim válasza:
Én leszek a negatív, de le kell, hogy írjam nekem egy hónapja volt missed ab-om mert a petezsákben nem fejlődött semmi.Kistesó lett volna ezelőtt mégcsak nem is hallottam üres petezsákról:( Ami felhívhatta volna a bajra a figylemem, hogy szinte mindennap fájt a hasam néha csak egy-két órára néha többet mintha megjönne. Kislányomnál ilyen nem volt, mikor mentem uh-ra és kereste az embriót a doki kérdezte is hogy nem fáj-e a hasam. Persze ez nem mindig jelent bajt van akinek hetekig mindjárt megjön érzése van és semmi baj az embrióval de nálam ez az első terhességnél nem volt feltünhetett volna.. Én nem véreztem semmi bajom nem volt ezen kívül,be kellett vonuljak a kórházba a műtétre:( Biztos minden rendben lesz veled, de majd ha mész említsd meg a hasfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!