Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az ha 5 hetesen csak...

Normális az ha 5 hetesen csak petezsákot látnak mást nem?

Figyelt kérdés
Június 7.én jött meg utoljára már 7hetesnek kéne lennem de papiromra csak 5 van irvaa. akkor hogy van ez?
2012. máj. 25. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem április 14-én volt meg utoljára, most május 18-án elmentem dokihoz, mert sajnos voltak panaszaim. nekem csak 2mm -es felritkulást látott és 2 hét múlva rendelt vissza.

remélem minden rendben lesz és akkor már láthatunk is többet...

2012. máj. 25. 10:12
 12/18 A kérdező kommentje:
bízzunk benne hogy minden jó lesz..:)
2012. máj. 25. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Én mindig azt mondom, hogy a mensitől számított terhesség sokszor nem a valós kor. Ezért is néznek méretet is. Nekem elég rendszertelen a vérzésem. A fiammal 2 hónap mensi maradt ki és utána teszteltem pozitívat és már akkor 4-5 hetes pocis voltam. Most nekem április 2-án jött meg, utána semmi, csak május elején pici barnázás. Már akkor sejtettem. :) Aztán május 14-én teszteltem, és bár várni akartam úgy a 6-7. hétig, de vérezgetni kezdtem és elmentem 18-án. Akkor számolt a doki, kb 6 hetes, de mikor megmérte, mondta hogy inkább 5 hetes. És nem is eshettem volna teherbe 15 körül, mivel javában egy kúpos kezelést csináltam. Így nekem kb 21-22 körül lehet a fogantatás. Szóval ennyit a mensi számolásról! :) Május 18-án még csak egy biztos petezsákot látott, szikhólyag és egy pici pont, ami az embrió, a papíromra mégis annyit írt: embrió sejthető. Én nem izgulok annyira, érzem hogy rendben leszünk. :) Jövő héten megyek vissza és hiszem, hogy már lesz szívhang is. :)
2012. máj. 25. 23:57
 14/18 A kérdező kommentje:
reméljük minden jó lesz.:)
2012. máj. 26. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:

Valahogy én is úgy érzem, hogy minden rendben van.:) és alig várom hogy mehessek és halhassam a szívecskéjét (persze kicsit azért félek, mert még hihetetlen hogy 2 év után végre összejött) Nekem is a második, de a lányom már most lesz 6. Vele semmi gond nem volt egész terhesség alatt.

Egészséges babavárást nektek!

utolsó voltam

L/32

2012. máj. 26. 17:25
 16/18 A kérdező kommentje:
hát nekem az első és egy év próbálkozás után sikerült:) nektek is boldog babavárást:)
2012. máj. 26. 18:13
 17/18 A kérdező kommentje:
ma voltam ultrahangon... halottam a szívverését is és már 7,5mm:):)) megnyugodtam most már:)
2012. máj. 28. 11:36
 18/18 anonim ***** válasza:
:))
2012. máj. 29. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!