Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy terhes vagyok?

Létezik, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A 23. ciklusnapomon voltam dokinál, aki hüvelyi uh-t csinált, mert egy petefészek cisztát kellett ellenőrizni. Akkor még nem sejtettem, hogy terhes lehetek. A doki semmi terhességre utaló jelet nem említett, a ciszta szerencsére eltűnt, a méhnyálkahártyám 8 mm volt. a ciklusaim 24-25 naposak szoktak lenni. Nem jött meg. Ezért a 28. napon csináltam egy tesztet, ami egyértelműen + lett. Létezik, hogy 8 mm-es nyálkahártyával terhes lehetek? Egyébként nagyon örülnék neki!
2010. ápr. 1. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, tévesen pozitívat nem mutat a teszt.Sok boldogságot!!
2010. ápr. 1. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is valószínűleg terhes vagy. Gratula!!!
2010. ápr. 1. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem tuti!! nagyon gratulálok!!!!
2010. ápr. 1. 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bocs az értetlenkedésért, csak azt nem értem, hogy amikor a dokinál voltam, akkor elvileg már be is ágyazódott, vagy legalábbis folyamatban volt, akkor hogy lehet, hogy csak 8 mm volt a nyálkahártyám? Megtapadhat ilyen kicsiben? Vagy inkább: megmaradhat?
2010. ápr. 1. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Gratula, ott baba van!!! :))

A beágyazódáshoz egyébként 8-10 mm-es nyálkahártya kell, ami naponta vastagszik, szóval no para. :)

2010. ápr. 1. 16:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Óh, köszi mindenkinek!
2010. ápr. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!