Mitől lehet valaki veszélyeztetett terhes?
ez tényleg érdekes! Talán tényleg csak a császár miatt.
Amúgy baba-mama eü állapottól függ általában a veszélyeztetettség.
Én is veszélyeztetett voltam, mert ikreket vártam, és biztos volt a császár. Nehogy már eleve veszélyeztetett legyek köv. terhességnél ezért!
Ne aggódj, biztos rendben lesz minden, vsz. csak óvatoskodnak.
Könnyű szülést! :)
Én is így jártam. Voltam védőnőnél, nőgyógyásznál, mindenki azt mondta, minden rendben. 10.héten elmentem a háziorvoshoz beutalóért, akkor került rá a beutalómra először, hogy diagnózis: veszélyeztetett terhesség, és azóta minden papíromon rajta van.
Holnap megyek nőgyógyászhoz, meg is kérdezem majd, hogy miért, mert nem látom okát, főleg úgy, hogy a háziorvosom döntötte el?!
Szerintem kérdezz rá Te is.
13 hetes km
Megkérdeztem ma a védőnőt.
Azt mondta, ne foglalkozzak vele, azért írta oda a háziorvos, mert így több pénzt kap, mint egy sima kismamáért, és többen hívták már emiatt aggódva/sírva.
Na de az én helyzetem más, még az eleje, téged meg 36 hetesen riogatnak. Passz, de ha baj lenne, biztosan mondták volna! :)
A 13 hetes km
Tényleg elég gáz.. Kérdeztem is a védőnőt, nem feltűnő, hogy a doki minden kismamája veszélyeztetett?!
Na de ez van, tulajdonképp örülök is, hogy csak ennyi, és nincs baj a babáinkkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!