Missed ab. után 7 héttel újra terhes vagyok?
Menj vissza a dokihoz minél hamarabb. Remélhetőleg terhes vagy, de az sem kizárható, h placentadarb maradt vissza, ami nem okozott fertőzést, csak szépen megbújt.
Szorítok!
Huh.Hát műtét után 3 héttel mindig kell egy tesztet csinálni, hátha nem sikerült a beavatkozás.Nekem a lelkemre kötötték, és a zárón is rajta volt, hogy pozitív tesztnél irány a kórház.Nem volt a zárójelentésen?Ha felszökik a láz véletlenül, rögtön a kórházba.
Azért csak nem lesz baj.
Sajnálom, ami veled történt. Már ne emészd magad azon, hogy "mi lett volna, ha...". Egyébként én nem vennék rá mérget, hogy a gyógyszer segített volna, ilyen korai terhességben sajna elég gyakori mostanában a vetélés, elhalás. :( Egyáltalán csináltak uh-ot, mikor 7 hetesen bementél? Mert lehet, hogy akkor már nem is segített volna semmi. Nekem 8-9 hetesen volt, hogy begörcsöltem, másnap mentem tanácsadásra, de nekem is azt mondták hogy semmi baj, ha nincs vérzés, csak szedjek magnéziumot, 2 nap múlva már nem dobogott a baba szíve.
Egyébként simán lehetsz terhes! Én is a 6 hetes kontroll után egyből terhes lettem! Kívánom, hogy ne legyen semmi baj és 9 hónap múlva egy csodálatos, egészséges kisbabát tarts a kezedben!!! :)
Szintén a 7.héten vetéltem el. műtét után, 4 héttel elküldött a dokim HCG vérvételre. mivel nem volt a szervezetemben már Hcg, ezért nem volt szükség még egy beavatkozásra!
ez júliusban történt. most újra babát várok. 6.héten lesz pár nap múlva. kapom a kúpot,napi 3x. nehogy baj legyen.
jövőhéten megyek újra uh-ra. ott kiderül minden!! addig marad a para:)
Remélem Nálad minden rendben lesz,van!
írj mit mondott a dokid!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!