Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után 7 héttel újra...

Missed ab. után 7 héttel újra terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A vetélés után 27 nappal megjött a mensesem. Pár napja nagyon erős hányingerem van egész nap,de a legrosszabb este.Emiatt csináltam tegnap délelőtt egy terhességi tesztet,ami halvány pozitív lett.Ez még az előző terhességemet jelezné vagy egy újabb terhesség lenne ilyen hamar?Semmi más tünetem nincs.Az előző terhességnél nagyon fájt a mellem,de most nem fáj,csak a hányinger van.
2011. nov. 22. 08:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza a dokihoz minél hamarabb. Remélhetőleg terhes vagy, de az sem kizárható, h placentadarb maradt vissza, ami nem okozott fertőzést, csak szépen megbújt.

Szorítok!

2011. nov. 22. 08:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van, mielőbb doki, Abortusz után valamiért könnyebb teherbe esni, valószínüleg a hormonok miatt.
2011. nov. 22. 08:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod! Csütörtökre kaptam időpontot a dokimtól.A vetélés után 4 héttel voltam hüvelyi ultrahangon és a doki azt mondta,hogy minden rendben van,kiürült a méhem rendesen.
2011. nov. 22. 08:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Remélem is, h minden rendben. Majd írj!
2011. nov. 22. 09:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Huh.Hát műtét után 3 héttel mindig kell egy tesztet csinálni, hátha nem sikerült a beavatkozás.Nekem a lelkemre kötötték, és a zárón is rajta volt, hogy pozitív tesztnél irány a kórház.Nem volt a zárójelentésen?Ha felszökik a láz véletlenül, rögtön a kórházba.

Azért csak nem lesz baj.

2011. nov. 22. 09:14
 6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az én zárómon semmi ilyesmi nincs és nem is mondták.A Péterfy kórház nőgyógyászatán nem szokás ilyen fontos dolgokat közölni az emberrel.Már az ellenőrző ultrahangra sem oda mentem,mert ahogy ott bánnak az emberrel az már botrányos.Amikor elkezdtem barnázni a terhességem 7.hetében,akkor rohantam a kórházba,de még rámszóltak,hogy ilyen miatt minek megyek,azt mondta a doki,hogy ez nem jelent semmit és hazaküldötthogy majd egy hét múlva menjek újra.Persze másnap már elvetéltem.
2011. nov. 22. 09:28
 7/14 A kérdező kommentje:
A mostani nőgyógyászom azt mondta,hogy ha akkor kapok Utrogestant,akkor minden bizonnyal nem lett volna vetélés.
2011. nov. 22. 09:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, ami veled történt. Már ne emészd magad azon, hogy "mi lett volna, ha...". Egyébként én nem vennék rá mérget, hogy a gyógyszer segített volna, ilyen korai terhességben sajna elég gyakori mostanában a vetélés, elhalás. :( Egyáltalán csináltak uh-ot, mikor 7 hetesen bementél? Mert lehet, hogy akkor már nem is segített volna semmi. Nekem 8-9 hetesen volt, hogy begörcsöltem, másnap mentem tanácsadásra, de nekem is azt mondták hogy semmi baj, ha nincs vérzés, csak szedjek magnéziumot, 2 nap múlva már nem dobogott a baba szíve.

Egyébként simán lehetsz terhes! Én is a 6 hetes kontroll után egyből terhes lettem! Kívánom, hogy ne legyen semmi baj és 9 hónap múlva egy csodálatos, egészséges kisbabát tarts a kezedben!!! :)

2011. nov. 22. 09:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy! Akkor nem csinált ultrahangot,meg sem vizsgált.Másnap délután kezdtem el vérezni.
2011. nov. 22. 09:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szintén a 7.héten vetéltem el. műtét után, 4 héttel elküldött a dokim HCG vérvételre. mivel nem volt a szervezetemben már Hcg, ezért nem volt szükség még egy beavatkozásra!

ez júliusban történt. most újra babát várok. 6.héten lesz pár nap múlva. kapom a kúpot,napi 3x. nehogy baj legyen.

jövőhéten megyek újra uh-ra. ott kiderül minden!! addig marad a para:)

Remélem Nálad minden rendben lesz,van!

írj mit mondott a dokid!!

2011. nov. 22. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!