Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed Ab. után 2 héttel...

Missed Ab. után 2 héttel pozitív a kontroll teszem. Mi lesz most?

Figyelt kérdés

Járt már így valaki?

Nem szeretnék még egy műtétet :( :(

2010. nov. 24. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy még az előző terhességedből maradt a szervezetedben HCG, és azt érzékeli a teszt.
2010. nov. 24. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Remélem, hogy csak lassabban ürül ki a hcg és nem azt jelenti, hogy nem lett tökéletes a műtét eredméyne :(

Dokim mondta, hogy 2 hét után teszteljek, és akkor kiderül, hogy maradt-e terhességi szövet bent...

A poz. teszt nem túl bíztató :(

Lelkileg sok volt az az egy műtét is nem, hogy ismételjék :(

2010. nov. 24. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyugalom, nem kell mindjárt annyira megijedni. Nekem méhen kívüli terhesség után még 4-5 héttel is pozitív volt a tesztem! Minden héten csinálnom kellett, pedig a hcg-m kb. 300-as volt, amikor hazajöhettem a kórházból. Lassan csökken, ezek a modern, jó tesztek pedig már a 25-ös, 10-es hcg értéket is kimutatják.

Ha ennyire aggódsz, kérj vérvizsgálatot, az megmondja, hogy pontosan mennyi. Ha lázas leszel, vagy úgy érzed, hogy nagyon nem stimmel valami, inkább irány vissza az orvos.

2010. nov. 25. 08:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt.

Én ugyan így voltam mint te csak nem pozitív volt a tesztem hanem szövet darabok távoztak még belőlem..Nem minden esetben kell újra megcsinálni a műtétet,mert ha a hcg ürül a szervezetedből akkor nincs gond.Nekem ezt vérvétellel nézték folyamatosan.Azt mondják,hogy teljesen csak akkor ürül ki a hcg a szervezetből ha megjön először.

2010. nov. 25. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nektek is köszönöm, hogy írtatok! Kicsit megnyugodtam!

utolsó válaszoló: Én is sajnálom, hogy méhen kívüli volt a babád :(

2010. nov. 25. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!