Rátok sem figyel oda a párotok? Bosszantó!
Sziasztok. Tombolnak a hormonok. Próbálom sokszor vissza fogni magam, de olyan típus vagyok h ami a szívemen az a számon!
Na szóval a lényeg h bármit elmondok a páromnak "nem érdekli"
Egy egyszerű példa.
- felírom neki h mit kell vennie, milyet mennyit! És egyáltalán nem azt veszi. (kb 3x küldtem el egyedül vásárolni)
Mostanság döbbenek rá arra h még azt sem tudja h mit szeretek :O
Többet keres mit én de a vásárlások végén (amit szinte mindig én fizetek) megtudja szólni a végösszeget! De azt nem jegyzi meg h milyen ízű nasit vagy innit szeretek.
Nem tudom lehet én reagálom túl de nekem ez rosszul esik :(
Ennyire nem ismer?? Ennyire lesza**a h mit beszélek hozzá.
Egyik fülén be másikon ki!!
Ha valamit mesélek neki a terhességgel kapcsolatban oké végig hallgatja, de a nyakamat rá h ha 2 nap múlva vissza kérdeznék nem tudná!
Vagy mutatok neki egy hasznos cikket h olvassa el mert fontos lehet számára mint kezdő apuka! Másnap meg kérdezem h el olvasta e a válasz NEM. Elfelejtette (de később se olvasta el)
Tudnék még pár példát írni, de így is hosszú lett. Ti párotok is ilyen? Vagy csak az én kedvesem :(
Jajj ezt jó volt olvasni :D
Nem is tudom mit hittem...
"pasik... " 💖
"Ilyenek ezek pasik. Máshogy vannak bekötve"
- Ez egyszerűen már undorító, ahogy itt sokan szapulják a férfiakat. Akkor miért nem oldjátok meg egy mesterséges megtermékenyítéssel, és kész?
Amiket az utóbbi válaszoló leírt, nagyjából illik a feleségemre, míg nekem nagyon jó a memóriám, célirányosan vásárolok, emlékszem az évfordulókra. Mégsem jutna soha eszemben olyan stílusban írni róla, mint ahogy is sokan teszik a férjükkel kapcsolatban.
"Jajj hormonok tönkre teszik az idegeim :D :/"
Ohh,hormonok nélkül is élmény lehet veled az élet...
Te nem tudsz boltba menni?? A férfiak nem bújják a babás és szüléses oldalakat,azt hiszem ezen nem kell meglepődni!
Az meg,hogy milyen nasikát szeretsz.. Hát,ezek alapján gondolom éppen mindig másfajtát,mint amit a férjed levesz a polcról.
Az en parom is kb 2x ment el vasarolni mert betegen fekudtem itthon. Megmutattam google kepen,nevet felirtam,elmagyaraztam milyen gyantat hozzon. Hozott ragtapaszt :D
De ok,ferfi,ezen mai napig nevetek. A masik ,mikor megkertem ugorjon be hazafele a zoldsegesbe es hozzon mar zellert. Hazaallitott 2 csomag petrezselyemzoldjevel. Arrol nem beszelve h kedvesen beallitott 2 hete,hogy vett egy kis csizmat a fiunknak,milyen meleg, meg jo arban van. Ahan,csak konkretan vilagoslila es 3 szammal kisebb mint a fiunk laba :D
De ezt mar eljatszotta 2 eve egy poloval is csak az meg most is nagy :D
12 eve vagyunk egyutt de meg mindig nem jegyezte meg h nem szeretem az epres pudingot,csak a puncsot. Surun hoz epreset :) de nem szolok mar... :) mint ahogy azert sem,hogy valentin napra a kedvenc parfumomet vette,meg karacsonyra meg szulinapomra... szoval vegulis most van itthon 3 uveggel :D
Ja es o sem mindig figyel. :) 2x kerdeztem meg ma,hogy jo lesz-e rantotthus ebedre. Aztmondta jo. Kb 10-kor megkerdezte h mi lesz az ebed. Mondtam h rantotthus,de hisz mondtam. Es aztmondta h nem is mondtam :D
Trhat neha vannak mindenkinel ilyenek :)
Az én párom egy tündér és egy ördög egyben. Imádom legyen bármelyik is éppen.
Nagyon figyelmes velem, mégis hol meghallja amit mondok hol nem,vagy egyszer mondom neki el vagy 10x kell ismételnem mire megérti.
Tudja mit szeretek, csak néha nehezére esik gondolkodni vagy éppen elfelejti hogy mit szeretek, persze eszébe jut miután hazahozza.
Ha véletlen megbánt 1-2szer még nem szólok, sokadiknál már persze robbanok, és olyankor rájön hogy megbántott, egy darabig puffogok aztán kiengesztel.
Nem mindenben értünk egyet ilyen pl. a mit nézzünk a tvben ő sportot nézne egész nap, én inkább sorozatot filmet ismeretterjesztőt, persze imádom a sportot én is nézem néha, sokszor puffogunk emiatt egymással de megértjük egymást és teszünk a másik kedvére is.
Cikk olvasás: én se olvasom el általában amit a párom mutat vagy amit én őneki.
Boltba menés? Hát mi listázunk ha csak ő megy és a háztartásba is kell vagy éppen az éppen aktuális ételhez (néha akkor is ha mindketten de csak ha sokminden kell) ha ketten akkor felesleges mert hétköznap én járok szombaton meg neki kell csak jobban mivel kamionozik.
Kamionozásból adodoan is vannak gondok, igaz csak a hiánya miatt. De türöm mert ha végre összejön a babó akkor munkát vált.
Mint látod nem csak terhesen nehéz felük így is néha. Hidd el ha szeret akkor figyel rád, még ha nem is sül el jól, mivel hát nézeteltérések "= ami szerinte jó de neked mégse tetszik vagy éppen fordítva" mindíg lesznek.
És lehet a hormonra is fogni hogy így látod, na meg persze arra is lehet fogni hogy tulságosan is erre figyelsz és most szemet szúrt neked. Lehet hogy mindíg is így volt csak akkor nem tartottad fontosnak vagy nem figyeltél ezekre a dolgokra.
7 éve vagyok a párommal és bár nem vagyok terhes de azt tudom neked tanácsolni hogy menj vele vásárolni és mutasd neki hogy nézd ezt szeretem most vegyünk egyet mert úgy ennék stb..., mond el neki röviden miről olvastál. Hidd el hogy ha szeret akkor meghallja, ha nem is emlékszik rá 2 nap mulva de legalább elmondtad és lehet eszébe jut majd akkor ha abba a helyzetben van, a párom is ilyen néha elmondok valamit és utána lehet nem emlékszik rá, de tényleg eszébe jut ha abban a helzetben van.
Imádom a párom és soha nem figyelek fel ilyenekre ha nem muszáj, mert hát tényleg tesz azért hogy ne legyenek ilyenek #Do
Nekem is vannak hormonjaim, egész pontosan kb. 36 hete, de van férjem is. Csak azt várja el az ember a másiktól, amit ő is ad neki. Én megadom/megadnám neki ugyanezeket a dolgokat más helyzetekben. Így elvárhatom tőle. Ezt mindenki magától tudja, hogy ő mit érdemel a férjétől, és mit tűr el.
A férjem figyel rám, együtt olvassuk a terhességről a könyvünket, együtt olvassuk a gyereknevelésit is. Van egy oldal, amit rendszeresen olvas: Apapara, vagyis, milyen igazán apának lenni, nem csak néha jelen lenni a gyerek életében, akár egy macska.
Mi együtt szoktunk boltba menni, de ha nem így alakul, írunk egy listát együtt (szintén app, ahogy valaki írta) és az alapján be tud vásárolni. Tudja, hogy mi a kedvenc édességem.
Az összes ultrahangon és orvosi viziten jelen van és imádja. Még a vérvételekre is bejön velem. Épp ma sakkozta ki, hogy tudna úgy kivenni szabadságot, hogy legalább 2-3 hétig itthon legyen velem az első hetekben a szülés után. A kórházat is együtt választottuk ki, hogy benn aludhasson és lehessen velünk.
Szerintem ezen ne drámázz.
Pasi. :D
Enyém is ilyen kb, mondjuk a bevásárlásnál nem , de kb 2 perces a memóriája neki is.
Köszönöm a válaszokat.
Valóban csak nagyon a szívemre vettem ezt a dolgot..
Rosszul esett h nem figyel arra amit mondok. De látom másoknál is előfordul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!